Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
| Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
|---|---|
| Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
| Datum : | 03.02.2022 - Čtvrtek |
| Hodina : | 14:00 |
| Konec : | 03.02.2022 00:00 |
| Přihlašování od : | 01.12.2021 14:00 |
| Odhlásit do : | 31.01.2022 10:00 |
| Zápis do : | 02.02.2022 10:00 |
| Budova : | PB - VŠCHT budova B |
| Místnost : | BI, VŠCHT budova B, |
| Učitel : | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. |
| Kapacita : | 50 |
| Počet přihlášených : | 27 |
| Přestávka : | 15:00 (10 min) |
![]() |
| Zkoušené předměty | |||||
![]() Kód |
Fakulta | ![]() Jméno |
Rok | Semestr | Typ |
| B322002 | FPBT | Úvod do potravinářských a biochemických věd | 2021/2022 | zimní | Zk |
![]() |
| Seznam přihlášených studentů | |||||||
| Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
| 1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 02.12.2021 11:32 |
| 2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 11.12.2021 10:58 |
| 3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 15.12.2021 18:17 |
| 4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 04.01.2022 18:08 |
| 5. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 14.01.2022 16:41 |
| 6. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 17.01.2022 17:09 |
| 7. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 19.01.2022 12:56 |
| 8. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 20.01.2022 14:57 |
| 9. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 21.01.2022 17:39 |
| 10. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 22.01.2022 22:45 |
| 11. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 23.01.2022 10:47 |
| 12. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 23.01.2022 15:15 |
| 13. | Kebortová Andrea Bc. | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 23.01.2022 21:17 |
| 14. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 23.01.2022 22:51 |
| 15. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 25.01.2022 16:47 |
| 16. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 27.01.2022 11:26 |
| 17. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 27.01.2022 15:59 |
| 18. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 28.01.2022 11:40 |
| 19. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 29.01.2022 20:55 |
| 20. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 30.01.2022 02:03 |
| 21. | Dyková Nikola | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 30.01.2022 19:52 |
| 22. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 31.01.2022 11:21 |
| 23. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 31.01.2022 12:00 |
| 24. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 31.01.2022 16:08 |
| 25. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 01.02.2022 09:29 |
| 26. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 01.02.2022 14:33 |
| 27. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 01.02.2022 18:45 |



