Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
---|---|
Datum : | 03.02.2022 - Čtvrtek |
Hodina : | 14:00 |
Konec : | 03.02.2022 |
Přihlašování od : | 01.12.2021 14:00 |
Odhlásit do : | 31.01.2022 10:00 |
Zápis do : | 02.02.2022 10:00 |
Budova : | B - VŠCHT budova B |
Místnost : | BI : velká posluchárna, dataprojektor, vizualizér |
Učitel : | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. |
Kapacita : | 50 |
Počet přihlášených : | 27 |
Přestávka : | 15:00 (10 min) |
![]() |
Zkoušené předměty | ||||
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Rok | Semestr | Typ |
B322002 | Úvod do potravinářských a biochemických věd | 2021/2022 | zimní | Zk |
![]() |
Seznam přihlášených studentů | ||||||
Jméno | Předmět | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 02.12.2021 11:32:03 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 11.12.2021 10:58:13 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 15.12.2021 18:17:50 |
4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 04.01.2022 18:08:53 |
5. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 14.01.2022 16:41:39 |
6. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 17.01.2022 17:09:22 |
7. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 19.01.2022 12:56:28 |
8. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 20.01.2022 14:57:22 |
9. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 21.01.2022 17:39:54 |
10. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 22.01.2022 22:45:10 |
11. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 23.01.2022 10:47:02 |
12. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 23.01.2022 15:15:10 |
13. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 23.01.2022 21:17:41 |
14. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 23.01.2022 22:51:35 |
15. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 25.01.2022 16:47:18 |
16. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 27.01.2022 11:26:22 |
17. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 27.01.2022 15:59:36 |
18. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 28.01.2022 11:40:15 |
19. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 29.01.2022 20:55:59 |
20. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 30.01.2022 02:03:36 |
21. | Dyková Nikola | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 30.01.2022 19:52:05 |
22. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 31.01.2022 11:21:48 |
23. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 31.01.2022 12:00:53 |
24. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 31.01.2022 16:08:46 |
25. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 01.02.2022 09:29:44 |
26. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 01.02.2022 14:33:32 |
27. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 01.02.2022 18:45:02 |