Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
![]() |
|
Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
---|---|
Datum : | 01.02.2022 - Úterý |
Hodina : | 09:00 |
Konec : | 01.02.2022 |
Přihlašování od : | 15.12.2021 09:00 |
Odhlásit do : | 30.01.2022 10:00 |
Zápis do : | 30.01.2022 10:00 |
Budova : | B - VŠCHT budova B |
Místnost : | B02 : střední posluchárna, dataprojektor, interaktivní tabule |
Učitel : | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. |
Kapacita : | 6 |
Počet přihlášených : | 4 |
Přestávka : | 10:00 (10 min) |
![]() |
Zkoušené předměty | ||||
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Rok | Semestr | Typ |
M322002 | Procesní chemie potravin | 2021/2022 | zimní | Zk |
![]() |
Seznam přihlášených studentů | ||||||
Jméno | Předmět | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Procesní chemie potravin (M322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 05.01.2022 15:07:05 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Procesní chemie potravin (M322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 10.01.2022 13:33:19 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Procesní chemie potravin (M322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 10.01.2022 13:33:35 |
4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Procesní chemie potravin (M322002) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 20.01.2022 09:56:08 |