Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
![]() |
|
| Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
|---|---|
| Garant termínu : | Ústav konzervace potravin (324) |
| Datum : | 11.01.2022 - Úterý |
| Hodina : | 09:00 |
| Konec : | 11.01.2022 00:00 |
| Přihlašování od : | 15.12.2021 00:00 |
| Odhlásit do : | 10.01.2022 10:00 |
| Zápis do : | 10.01.2022 10:00 |
| Učitel : | Votavová Lenka Ing. Ph.D. |
| Kapacita : | 5 |
| Poznámka : | Zkoušení bude probíhat v místnosti 264, budova B, 2. patro, Ústav konzervace potravin |
![]() |
| Zkoušené předměty | |||||
![]() Kód |
Fakulta | ![]() Jméno |
Rok | Semestr | Typ |
| N324001 | FPBT | Principy úchovy a balení potravin | 2021/2022 | zimní | Zk |




