Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
| Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
|---|---|
| Garant termínu : | Ústav analýzy potravin a výživy (323) |
| Datum : | 17.01.2022 - Pondělí |
| Hodina : | 10:00 |
| Konec : | 17.01.2022 00:00 |
| Přihlašování od : | 10.01.2022 00:00 |
| Odhlásit do : | 16.01.2022 10:00 |
| Zápis do : | 16.01.2022 10:00 |
| Budova : | PB - VŠCHT budova B |
| Místnost : | B11, VŠCHT budova B, |
| Učitel : | Poustka Jan prof. Dr. Ing. |
| Kapacita : | 10 |
| Počet přihlášených : | 1 |
| Přestávka : | 12:00 (45 min) |
![]() |
| Zkoušené předměty | |||||
![]() Kód |
Fakulta | ![]() Jméno |
Rok | Semestr | Typ |
| AM323010 | FPBT | Isolation and Separation Methods | 2021/2022 | zimní | Zk |
![]() |
| Seznam přihlášených studentů | |||||||
| Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
| 1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Isolation and Separation Methods (AM323010) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 13.01.2022 11:39 |



