Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
| Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
|---|---|
| Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
| Datum : | 29.08.2022 - Pondělí |
| Hodina : | 09:00 |
| Konec : | 29.08.2022 00:00 |
| Odhlásit do : | 28.08.2022 10:00 |
| Zápis do : | 28.08.2022 10:00 |
| Budova : | PB - VŠCHT budova B |
| Místnost : | B02, VŠCHT budova B, |
| Učitel : | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. |
| Kapacita : | 5 |
| Počet přihlášených : | 2 |
| Poznámka : | Technologie mlékárenských výrob |
| Informace : | Technologie mlékárenských výrob: zk. písemka - ústní část od 14-16 h podle dohody |
![]() |
| Zkoušené předměty | |||||
![]() Kód |
Fakulta | ![]() Jméno |
Rok | Semestr | Typ |
| M352004 | FPBT | Technologie potravin oboru I | 2021/2022 | letní | Zk |
![]() |
| Seznam přihlášených studentů | |||||||
| Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
| 1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie potravin oboru I (M352004) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 05.07.2022 09:48 |
| 2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie potravin oboru I (M352004) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 08.07.2022 00:39 |



