Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
| Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
|---|---|
| Garant termínu : | Ústav konzervace potravin (324) |
| Datum : | 26.05.2022 - Čtvrtek |
| Hodina : | 13:00 |
| Konec : | 26.05.2022 00:00 |
| Odhlásit do : | 25.05.2022 10:00 |
| Zápis do : | 25.05.2022 10:00 |
| Budova : | PB - VŠCHT budova B |
| Místnost : | B21, VŠCHT budova B, |
| Učitel : | Pivoňka Jan Ing. Ph.D. |
| Kapacita : | 20 |
| Počet přihlášených : | 14 |
| Poznámka : | ústní zkoušení bude v b261 |
![]() |
| Zkoušené předměty | |||||
![]() Kód |
Fakulta | ![]() Jméno |
Rok | Semestr | Typ |
| B324003 | FPBT | Legislativní aspekty výroby potravin | 2021/2022 | letní | Zk |
![]() |
| Seznam přihlášených studentů | |||||||
| Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
| 1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Legislativní aspekty výroby potravin (B324003) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 10.05.2022 23:14 |
| 2. | Šmidlík David Ing. | Legislativní aspekty výroby potravin (B324003) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 10.05.2022 23:28 |
| 3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Legislativní aspekty výroby potravin (B324003) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 10.05.2022 23:30 |
| 4. | Vaňous Jan Ing. | Legislativní aspekty výroby potravin (B324003) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 10.05.2022 23:30 |
| 5. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Legislativní aspekty výroby potravin (B324003) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 10.05.2022 23:34 |
| 6. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Legislativní aspekty výroby potravin (B324003) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 11.05.2022 04:57 |
| 7. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Legislativní aspekty výroby potravin (B324003) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 11.05.2022 06:15 |
| 8. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Legislativní aspekty výroby potravin (B324003) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 11.05.2022 06:19 |
| 9. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Legislativní aspekty výroby potravin (B324003) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 11.05.2022 07:04 |
| 10. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Legislativní aspekty výroby potravin (B324003) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 11.05.2022 07:06 |
| 11. | Alferyová Natálie Ing. | Legislativní aspekty výroby potravin (B324003) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 11.05.2022 07:45 |
| 12. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Legislativní aspekty výroby potravin (B324003) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 11.05.2022 08:14 |
| 13. | Klaisnerová Emma-Josefina Ing. | Legislativní aspekty výroby potravin (B324003) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 11.05.2022 08:16 |
| 14. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Legislativní aspekty výroby potravin (B324003) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 11.05.2022 13:43 |



