Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav konzervace potravin (324) |
Datum : | 25.05.2022 - Středa |
Hodina : | 10:00 |
Konec : | 25.05.2022 00:00 |
Odhlásit do : | 24.05.2022 10:00 |
Zápis do : | 24.05.2022 10:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | B32, VŠCHT budova B, |
Učitel : | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. |
Kapacita : | 10 |
Počet přihlášených : | 4 |
Poznámka : | ústní část Zk v B268 od 13 h |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
B324002 | FPBT | Produkce potravinářských surovin | 2021/2022 | letní | Zk |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Produkce potravinářských surovin (B324002) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 10.05.2022 15:34 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Produkce potravinářských surovin (B324002) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 11.05.2022 00:03 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Produkce potravinářských surovin (B324002) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 20.05.2022 14:32 |
4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Produkce potravinářských surovin (B324002) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 20.05.2022 16:19 |