Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
| Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
|---|---|
| Garant termínu : | Ústav konzervace potravin (324) |
| Datum : | 01.06.2022 - Středa |
| Hodina : | 10:00 |
| Konec : | 01.06.2022 00:00 |
| Odhlásit do : | 31.05.2022 10:00 |
| Zápis do : | 31.05.2022 10:00 |
| Budova : | PB - VŠCHT budova B |
| Místnost : | B32, VŠCHT budova B, |
| Učitel : | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. |
| Kapacita : | 10 |
| Počet přihlášených : | 2 |
| Poznámka : | ústní část Zk v B268 od 13 h |
![]() |
| Zkoušené předměty | |||||
![]() Kód |
Fakulta | ![]() Jméno |
Rok | Semestr | Typ |
| B324002 | FPBT | Produkce potravinářských surovin | 2021/2022 | letní | Zk |
![]() |
| Seznam přihlášených studentů | |||||||
| Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
| 1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Produkce potravinářských surovin (B324002) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 24.05.2022 13:38 |
| 2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Produkce potravinářských surovin (B324002) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 29.05.2022 12:23 |



