Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav konzervace potravin (324) |
Datum : | 08.09.2022 - Čtvrtek |
Hodina : | 08:00 |
Konec : | 08.09.2022 00:00 |
Odhlásit do : | 07.09.2022 10:00 |
Zápis do : | 07.09.2022 10:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | B31, VŠCHT budova B, |
Učitel : | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. |
Kapacita : | 12 |
Počet přihlášených : | 4 |
Poznámka : | ústní část Zk v B268 od 12 h |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
B324002 | FPBT | Produkce potravinářských surovin | 2021/2022 | letní | Zk |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Produkce potravinářských surovin (B324002) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 15.06.2022 16:47 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Produkce potravinářských surovin (B324002) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 17.06.2022 12:47 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Produkce potravinářských surovin (B324002) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 21.06.2022 11:55 |
4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Produkce potravinářských surovin (B324002) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 22.06.2022 13:48 |