Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
![]() |
|
| Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
|---|---|
| Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
| Datum : | 10.01.2023 - Úterý |
| Hodina : | 09:00 |
| Konec : | 10.01.2023 00:00 |
| Odhlásit do : | 09.01.2023 10:00 |
| Zápis do : | 09.01.2023 10:00 |
| Budova : | PB - VŠCHT budova B |
| Místnost : | B08, VŠCHT budova B, |
| Učitel : | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. |
| Kapacita : | 8 |
| Počet přihlášených : | 5 |
| Poznámka : | zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00 , resp. podle dohody |
| Informace : | zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00, resp. podle dohody |
![]() |
| Zkoušené předměty | |||||
![]() Kód |
Fakulta | ![]() Jméno |
Rok | Semestr | Typ |
| M322003 | FPBT | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin | 2022/2023 | zimní | Zk |
![]() |
| Seznam přihlášených studentů | |||||||
| Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
| 1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2022/2023 | zimní | zkouška | 20.12.2022 19:14 |
| 2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2022/2023 | zimní | zkouška | 20.12.2022 19:14 |
| 3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2022/2023 | zimní | zkouška | 20.12.2022 19:21 |
| 4. | Bucko Filip Ing. | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2022/2023 | zimní | zkouška | 20.12.2022 19:23 |
| 5. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2022/2023 | zimní | zkouška | 03.01.2023 10:43 |




