Termíny zkoušek - přihlašování <sup>2</sup>Termíny zkoušek - přihlašování 2(verze: 205)
Zapisování do roku 2022/2023 oba
  
Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
  • Na zkoušku je nutný zápočet
Fakulta :Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Garant termínu :Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Datum :17.01.2023 - Úterý
Hodina :09:00
Konec :17.01.2023
Odhlásit do :16.01.2023 10:00
Zápis do :16.01.2023 10:00
Budova :PB - VŠCHT budova B
Místnost :B08 : malá posluchárna, dataprojektor, interaktivní tabule
Učitel :Štětina Jiří doc. Ing. CSc.
Kapacita :8
Počet přihlášených :6
Poznámka :zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00 , resp. podle dohody
Informace :zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00, resp. podle dohody
 
exportovat do excelu
Zkoušené předměty
seřadit sestupněseřadit vzestupněKód Fakulta seřadit sestupněseřadit vzestupněJméno Rok Semestr Typ
M322003 FPBT Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin 2022/2023 zimní Zk

 
exportovat do excelu
Seznam přihlášených studentů
Jméno Předmět Fakulta Rok Semestr Typ Datum přihlášení
1. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) FPBT 2022/2023 zimní zkouška 20.12.2022 19:28:41
2. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) FPBT 2022/2023 zimní zkouška 20.12.2022 19:43:26
3. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) FPBT 2022/2023 zimní zkouška 21.12.2022 18:11:59
4. Růžička Daniel Bc. Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) FPBT 2022/2023 zimní zkouška 02.01.2023 13:17:48
5. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) FPBT 2022/2023 zimní zkouška 11.01.2023 01:48:46
6. Bucko Filip Bc. Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) FPBT 2022/2023 zimní zkouška 11.01.2023 07:26:21
 
VŠCHT Praha