Anketu můžete vyplnit na  http://www.erudio.cz
Detail termínu
|  | 
 | 
| Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie | 
|---|---|
| Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) | 
| Datum : | 17.01.2023 - Úterý | 
| Hodina : | 09:00 | 
| Konec : | 17.01.2023 00:00 | 
| Odhlásit do : | 16.01.2023 10:00 | 
| Zápis do : | 16.01.2023 10:00 | 
| Budova : | PB - VŠCHT budova B | 
| Místnost : | B08, VŠCHT budova B, | 
| Učitel : | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. | 
| Kapacita : | 8 | 
| Počet přihlášených : | 6 | 
| Poznámka : | zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00 , resp. podle dohody | 
| Informace : | zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00, resp. podle dohody | 
|  | 
| Zkoušené předměty | |||||
|   Kód | Fakulta |   Jméno | Rok | Semestr | Typ | 
| M322003 | FPBT | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin | 2022/2023 | zimní | Zk | 
|  | 
| Seznam přihlášených studentů | |||||||
| Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
| 1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2022/2023 | zimní | zkouška | 20.12.2022 19:28 | 
| 2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2022/2023 | zimní | zkouška | 20.12.2022 19:43 | 
| 3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2022/2023 | zimní | zkouška | 21.12.2022 18:11 | 
| 4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2022/2023 | zimní | zkouška | 02.01.2023 13:17 | 
| 5. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2022/2023 | zimní | zkouška | 11.01.2023 01:48 | 
| 6. | Bucko Filip Ing. | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2022/2023 | zimní | zkouška | 11.01.2023 07:26 | 
