Anketu můžete vyplnit na  http://www.erudio.cz
Detail termínu
| Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie | 
|---|---|
| Garant termínu : | Ústav konzervace potravin (324) | 
| Datum : | 23.12.2022 - Pátek | 
| Hodina : | 09:00 | 
| Konec : | 23.12.2022 00:00 | 
| Odhlásit do : | 22.12.2022 10:00 | 
| Zápis do : | 22.12.2022 10:00 | 
| Učitel : | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. | 
| Kapacita : | 4 | 
| Poznámka : | knihovna ústavu 324 | 
|  | 
| Zkoušené předměty | |||||
|   Kód | Fakulta |   Jméno | Rok | Semestr | Typ | 
| M324011 | FPBT | Technologie zpracování ovoce a zeleniny II | 2022/2023 | zimní | Zk | 
