Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav konzervace potravin (324) |
Datum : | 18.01.2023 - Středa |
Hodina : | 09:00 |
Konec : | 18.01.2023 00:00 |
Odhlásit do : | 17.01.2023 10:00 |
Zápis do : | 17.01.2023 10:00 |
Učitel : | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. |
Kapacita : | 4 |
Počet přihlášených : | 2 |
Poznámka : | knihovna ústavu 324 |
![]() |
Zkoušené předměty | |||||
![]() ![]() |
Fakulta | ![]() ![]() |
Rok | Semestr | Typ |
M324011 | FPBT | Technologie zpracování ovoce a zeleniny II | 2022/2023 | zimní | Zk |
![]() |
Seznam přihlášených studentů | ||||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | Čas | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie zpracování ovoce a zeleniny II (M324011) | FPBT | 2022/2023 | zimní | zkouška | 19.12.2022 16:14 | 10:00 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie zpracování ovoce a zeleniny II (M324011) | FPBT | 2022/2023 | zimní | zkouška | 11.01.2023 17:33 | 10:30 |