Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
| Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
|---|---|
| Garant termínu : | Ústav konzervace potravin (324) |
| Datum : | 23.01.2023 - Pondělí |
| Hodina : | 09:00 |
| Konec : | 23.01.2023 00:00 |
| Odhlásit do : | 22.01.2023 10:00 |
| Zápis do : | 22.01.2023 10:00 |
| Učitel : | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. |
| Kapacita : | 4 |
| Počet přihlášených : | 1 |
| Poznámka : | knihovna ústavu 324 |
![]() |
| Zkoušené předměty | |||||
![]() Kód |
Fakulta | ![]() Jméno |
Rok | Semestr | Typ |
| M324011 | FPBT | Technologie zpracování ovoce a zeleniny II | 2022/2023 | zimní | Zk |
![]() |
| Seznam přihlášených studentů | ||||||||
| Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | Čas | |
| 1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie zpracování ovoce a zeleniny II (M324011) | FPBT | 2022/2023 | zimní | zkouška | 18.01.2023 11:36 | 09:00 |



