Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
| Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
|---|---|
| Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
| Datum : | 05.01.2023 - Čtvrtek |
| Hodina : | 09:00 |
| Konec : | 05.01.2023 00:00 |
| Odhlásit do : | 04.01.2023 10:00 |
| Zápis do : | 04.01.2023 10:00 |
| Budova : | PB - VŠCHT budova B |
| Místnost : | B60, VŠCHT budova B, |
| Učitel : | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. |
| Kapacita : | 3 |
| Počet přihlášených : | 1 |
| Poznámka : | zápočtový test |
| Informace : | zápočtový test |
![]() |
| Zkoušené předměty | |||||
![]() Kód |
Fakulta | ![]() Jméno |
Rok | Semestr | Typ |
| M322003 | FPBT | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin | 2022/2023 | zimní | Z |
![]() |
| Seznam přihlášených studentů | |||||||
| Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
| 1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2022/2023 | zimní | zápočet | 22.12.2022 12:33 |



