Termíny zkoušek - přihlašování <sup>2</sup>Termíny zkoušek - přihlašování 2(verze: 227)
Zapisování do roku 2023/2024 oba
  
Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta :Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Garant termínu :Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Datum :20.01.2023 - Pátek
Hodina :09:00
Konec :20.01.2023 00:00
Odhlásit do :19.01.2023 10:00
Zápis do :19.01.2023 10:00
Budova :PB - VŠCHT budova B
Místnost :B60, VŠCHT budova B,
Učitel :Štětina Jiří doc. Ing. CSc.
Kapacita :3
Počet přihlášených :1
Poznámka :zápočtový test
Informace :zápočtový test
 
exportovat do excelu
Zkoušené předměty
seřadit sestupněseřadit vzestupněKód Fakulta seřadit sestupněseřadit vzestupněJméno Rok Semestr Typ
M322003 FPBT Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin 2022/2023 zimní Z

 
exportovat do excelu
Seznam přihlášených studentů
Jméno Předmět Fakulta Rok Semestr Typ Datum přihlášení
1. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) FPBT 2022/2023 zimní zápočet 16.01.2023 08:15
 
VŠCHT Praha