Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
![]() |
|
| Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
|---|---|
| Garant termínu : | Ústav konzervace potravin (324) |
| Datum : | 25.05.2023 - Čtvrtek |
| Hodina : | 10:00 |
| Konec : | 25.05.2023 00:00 |
| Přihlašování od : | 18.05.2023 20:00 |
| Odhlásit do : | 24.05.2023 10:00 |
| Zápis do : | 24.05.2023 10:00 |
| Budova : | PB - VŠCHT budova B |
| Místnost : | B268A, VŠCHT budova B, |
| Učitel : | Kvasnička František prof. Ing. CSc. |
| Kapacita : | 10 |
| Počet přihlášených : | 8 |
| Poznámka : | 1. termín, knihovna ústavu 324 |
![]() |
| Zkoušené předměty | |||||
![]() Kód |
Fakulta | ![]() Jméno |
Rok | Semestr | Typ |
| M324007 | FPBT | Provozní analýza potravin | 2022/2023 | letní | Zk |
![]() |
| Seznam přihlášených studentů | |||||||
| Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
| 1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Provozní analýza potravin (M324007) | FPBT | 2022/2023 | letní | zkouška | 18.05.2023 20:40 |
| 2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Provozní analýza potravin (M324007) | FPBT | 2022/2023 | letní | zkouška | 18.05.2023 20:44 |
| 3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Provozní analýza potravin (M324007) | FPBT | 2022/2023 | letní | zkouška | 18.05.2023 21:03 |
| 4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Provozní analýza potravin (M324007) | FPBT | 2022/2023 | letní | zkouška | 18.05.2023 21:03 |
| 5. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Provozní analýza potravin (M324007) | FPBT | 2022/2023 | letní | zkouška | 18.05.2023 21:28 |
| 6. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Provozní analýza potravin (M324007) | FPBT | 2022/2023 | letní | zkouška | 22.05.2023 11:22 |
| 7. | Vaňous Jan Ing. | Provozní analýza potravin (M324007) | FPBT | 2022/2023 | letní | zkouška | 22.05.2023 11:55 |
| 8. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Provozní analýza potravin (M324007) | FPBT | 2022/2023 | letní | zkouška | 23.05.2023 08:08 |




