Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav konzervace potravin (324) |
Datum : | 22.05.2023 - Pondělí |
Hodina : | 08:00 |
Konec : | 22.05.2023 00:00 |
Odhlásit do : | 21.05.2023 10:00 |
Zápis do : | 21.05.2023 10:00 |
Učitel : | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. |
Kapacita : | 9 |
Poznámka : | místnost B268 |
![]() |
Zkoušené předměty | |||||
![]() ![]() |
Fakulta | ![]() ![]() |
Rok | Semestr | Typ |
M324010 | FPBT | Technologie zpracování ovoce a zeleniny I | 2022/2023 | letní | Zk |