Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav konzervace potravin (324) |
Datum : | 29.05.2023 - Pondělí |
Hodina : | 08:00 |
Konec : | 29.05.2023 00:00 |
Odhlásit do : | 28.05.2023 10:00 |
Zápis do : | 28.05.2023 10:00 |
Učitel : | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. |
Kapacita : | 9 |
Počet přihlášených : | 3 |
Poznámka : | místnost B268 |
![]() |
Zkoušené předměty | |||||
![]() ![]() |
Fakulta | ![]() ![]() |
Rok | Semestr | Typ |
M324010 | FPBT | Technologie zpracování ovoce a zeleniny I | 2022/2023 | letní | Zk |
![]() |
Seznam přihlášených studentů | ||||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | Čas | |
1. | Bucko Filip Ing. | Technologie zpracování ovoce a zeleniny I (M324010) | FPBT | 2022/2023 | letní | zkouška | 17.05.2023 17:38 | 08:00 |
2. | Velková Adéla Ing. | Technologie zpracování ovoce a zeleniny I (M324010) | FPBT | 2022/2023 | letní | zkouška | 17.05.2023 17:42 | 08:20 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie zpracování ovoce a zeleniny I (M324010) | FPBT | 2022/2023 | letní | zkouška | 17.05.2023 17:54 | 08:40 |