Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav konzervace potravin (324) |
Datum : | 07.06.2023 - Středa |
Hodina : | 14:00 |
Konec : | 07.06.2023 00:00 |
Odhlásit do : | 06.06.2023 10:00 |
Zápis do : | 06.06.2023 10:00 |
Učitel : | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. |
Kapacita : | 6 |
Počet přihlášených : | 5 |
Poznámka : | místnost B268 |
![]() |
Zkoušené předměty | |||||
![]() ![]() |
Fakulta | ![]() ![]() |
Rok | Semestr | Typ |
M324010 | FPBT | Technologie zpracování ovoce a zeleniny I | 2022/2023 | letní | Zk |
![]() |
Seznam přihlášených studentů | ||||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | Čas | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie zpracování ovoce a zeleniny I (M324010) | FPBT | 2022/2023 | letní | zkouška | 17.05.2023 17:46 | 14:00 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie zpracování ovoce a zeleniny I (M324010) | FPBT | 2022/2023 | letní | zkouška | 18.05.2023 06:42 | 14:20 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie zpracování ovoce a zeleniny I (M324010) | FPBT | 2022/2023 | letní | zkouška | 18.05.2023 14:32 | 14:40 |
4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie zpracování ovoce a zeleniny I (M324010) | FPBT | 2022/2023 | letní | zkouška | 18.05.2023 21:02 | 15:00 |
5. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie zpracování ovoce a zeleniny I (M324010) | FPBT | 2022/2023 | letní | zkouška | 25.05.2023 09:47 | 15:20 |