Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav konzervace potravin (324) |
Datum : | 26.05.2023 - Pátek |
Hodina : | 09:00 |
Konec : | 26.05.2023 00:00 |
Odhlásit do : | 25.05.2023 10:00 |
Zápis do : | 25.05.2023 10:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | B36, VŠCHT budova B, |
Učitel : | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. |
Kapacita : | 15 |
Počet přihlášených : | 1 |
Poznámka : | ústní část Zk bude v místnosti B268 od 12:00 |
![]() |
Zkoušené předměty | |||||
![]() ![]() |
Fakulta | ![]() ![]() |
Rok | Semestr | Typ |
B324002 | FPBT | Produkce potravinářských surovin | 2022/2023 | letní | Zk |
![]() |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Produkce potravinářských surovin (B324002) | FPBT | 2022/2023 | letní | zkouška | 18.05.2023 20:56 |