Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
![]() |
|
| Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
|---|---|
| Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
| Datum : | 02.01.2024 - Úterý |
| Hodina : | 10:00 |
| Konec : | 02.01.2024 00:00 |
| Odhlásit do : | 01.01.2024 10:00 |
| Zápis do : | 01.01.2024 10:00 |
| Budova : | PB - VŠCHT budova B |
| Místnost : | B08, VŠCHT budova B, |
| Učitel : | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. |
| Kapacita : | 8 |
| Počet přihlášených : | 4 |
| Poznámka : | písemná část, ústní část 3.1. od 9:00 nebo dle dohody |
| Informace : | písemná část, ústní část 3.1. od 9:00 nebo dle dohody |
![]() |
| Zkoušené předměty | |||||
![]() Kód |
Fakulta | ![]() Jméno |
Rok | Semestr | Typ |
| M322003 | FPBT | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin | 2023/2024 | zimní | Zk |
| M322003 | FPBT | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin | 2023/2024 | zimní | Z |
![]() |
| Seznam přihlášených studentů | |||||||
| Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
| 1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2023/2024 | zimní | zápočet | 19.12.2023 13:55 |
| 2. | Trusová Šárka Ing. | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2023/2024 | zimní | zkouška | 21.12.2023 21:28 |
| 3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2023/2024 | zimní | zkouška | 21.12.2023 21:30 |
| 4. | Vaňous Jan Ing. | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2023/2024 | zimní | zkouška | 27.12.2023 13:04 |




