Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
|
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
Datum : | 22.01.2024 - Pondělí |
Hodina : | 10:00 |
Konec : | 22.01.2024 00:00 |
Odhlásit do : | 21.01.2024 10:00 |
Zápis do : | 21.01.2024 10:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | B08, VŠCHT budova B, |
Učitel : | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. |
Kapacita : | 8 |
Počet přihlášených : | 5 |
Poznámka : | písemná část, ústní část 23.1. od 9:00 nebo dle dohody |
Informace : | písemná část, ústní část 23.1. od 9:00 nebo dle dohody |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
M322003 | FPBT | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin | 2023/2024 | zimní | Zk |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2023/2024 | zimní | zkouška | 15.01.2024 19:33 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2023/2024 | zimní | zkouška | 15.01.2024 19:36 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2023/2024 | zimní | zkouška | 15.01.2024 20:24 |
4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2023/2024 | zimní | zkouška | 16.01.2024 13:17 |
5. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2023/2024 | zimní | zkouška | 17.01.2024 21:50 |