Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav konzervace potravin (324) |
Datum : | 10.01.2024 - Středa |
Hodina : | 09:00 |
Konec : | 10.01.2024 00:00 |
Odhlásit do : | 09.01.2024 10:00 |
Zápis do : | 09.01.2024 10:00 |
Učitel : | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. |
Kapacita : | 6 |
Počet přihlášených : | 3 |
Poznámka : | knihovna ú324, B268 |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
M324011 | FPBT | Technologie zpracování ovoce a zeleniny II | 2023/2024 | zimní | Zk |
Seznam přihlášených studentů | ||||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | Čas | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie zpracování ovoce a zeleniny II (M324011) | FPBT | 2023/2024 | zimní | zkouška | 20.12.2023 12:25 | 09:00 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie zpracování ovoce a zeleniny II (M324011) | FPBT | 2023/2024 | zimní | zkouška | 21.12.2023 07:44 | 09:40 |
3. | Bucko Filip Bc. | Technologie zpracování ovoce a zeleniny II (M324011) | FPBT | 2023/2024 | zimní | zkouška | 20.12.2023 15:05 | 09:20 |