Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
|
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
Datum : | 21.02.2024 - Středa |
Hodina : | 09:00 |
Konec : | 21.02.2024 00:00 |
Odhlásit do : | 20.02.2024 10:00 |
Zápis do : | 20.02.2024 10:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | B60, VŠCHT budova B, |
Učitel : | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. |
Kapacita : | 5 |
Poznámka : | písemná část, ústní část 22.2. od 9:00 nebo dle dohody |
Informace : | písemná část, ústní část 22.2. od 9:00 nebo dle dohody |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
M322003 | FPBT | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin | 2023/2024 | zimní | Zk |