Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav konzervace potravin (324) |
Datum : | 20.05.2025 - Úterý |
Hodina : | 09:00 |
Konec : | 20.05.2025 00:00 |
Odhlásit do : | 19.05.2025 10:00 |
Zápis do : | 19.05.2025 10:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | B21, VŠCHT budova B, |
Učitel : | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. |
Kapacita : | 12 |
Počet přihlášených : | 2 |
Poznámka : | Čas ústní zkoušky bude upřesněn během písemné části. Ústní zkouška bude v místnosti B268. |
![]() |
Zkoušené předměty | |||||
![]() ![]() |
Fakulta | ![]() ![]() |
Rok | Semestr | Typ |
B324002 | FPBT | Produkce potravinářských surovin | 2024/2025 | letní | Zk |
![]() |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Produkce potravinářských surovin (B324002) | FPBT | 2024/2025 | letní | zkouška | 26.04.2025 08:12 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Produkce potravinářských surovin (B324002) | FPBT | 2024/2025 | letní | zkouška | 28.04.2025 12:03 |