Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
| Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
|---|---|
| Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
| Datum : | 18.12.2025 - Čtvrtek |
| Hodina : | 15:00 |
| Konec : | 18.12.2025 00:00 |
| Přihlašování od : | 13.11.2025 00:00 |
| Odhlásit do : | 17.12.2025 10:00 |
| Zápis do : | 17.12.2025 10:00 |
| Budova : | PB - VŠCHT budova B |
| Místnost : | BII, VŠCHT budova B, |
| Učitel : | Hrádková Iveta doc. Ing. Ph.D. |
| Kapacita : | 70 |
| Počet přihlášených : | 70 |
![]() |
| Zkoušené předměty | |||||
![]() Kód |
Fakulta | ![]() Jméno |
Rok | Semestr | Typ |
| B322002 | FPBT | Úvod do potravinářských a biochemických věd | 2025/2026 | zimní | Zk |
![]() |
| Seznam přihlášených studentů | |||||||
| Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
| 1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:02 |
| 2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:02 |
| 3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:02 |
| 4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:02 |
| 5. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:02 |
| 6. | Partlová Kateřina | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:03 |
| 7. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:03 |
| 8. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:04 |
| 9. | Zelinskyi Tymur | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:05 |
| 10. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:06 |
| 11. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:06 |
| 12. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:08 |
| 13. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:08 |
| 14. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:08 |
| 15. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:09 |
| 16. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:10 |
| 17. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:14 |
| 18. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:16 |
| 19. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:19 |
| 20. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:20 |
| 21. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:21 |
| 22. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:24 |
| 23. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:25 |
| 24. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:26 |
| 25. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:26 |
| 26. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:27 |
| 27. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:29 |
| 28. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:30 |
| 29. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:33 |
| 30. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:34 |
| 31. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:34 |
| 32. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:34 |
| 33. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:35 |
| 34. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:35 |
| 35. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:36 |
| 36. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:36 |
| 37. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:36 |
| 38. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:36 |
| 39. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:39 |
| 40. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:49 |
| 41. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:50 |
| 42. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 15:52 |
| 43. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 16:01 |
| 44. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 16:06 |
| 45. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 16:22 |
| 46. | Mrkáček Václav | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 16:32 |
| 47. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 16:38 |
| 48. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 16:41 |
| 49. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 17:02 |
| 50. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 17:14 |
| 51. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 17:16 |
| 52. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 17:39 |
| 53. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 17:48 |
| 54. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 18:08 |
| 55. | Chulko Oleksandr | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 18:26 |
| 56. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 18:37 |
| 57. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 19:14 |
| 58. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 19:39 |
| 59. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 19:46 |
| 60. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 20:19 |
| 61. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 20:20 |
| 62. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 20:20 |
| 63. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 20:24 |
| 64. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 20:26 |
| 65. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 20:26 |
| 66. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 20:27 |
| 67. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 20:37 |
| 68. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 20:43 |
| 69. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 20:44 |
| 70. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2025/2026 | zimní | zkouška | 13.11.2025 20:44 |



