Termíny zkoušek - přihlašování <sup>2</sup>Termíny zkoušek - přihlašování 2(verze: 240)
Zapisování do roku 2025/2026 zimní
  
Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
  • Na zkoušku je nutný zápočet
Fakulta :Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Garant termínu :Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Datum :27.01.2026 - Úterý
Hodina :09:00
Konec :27.01.2026 00:00
Odhlásit do :26.01.2026 10:00
Zápis do :26.01.2026 10:00
Budova :PB - VŠCHT budova B
Místnost :B08, VŠCHT budova B,
Učitel :Štětina Jiří doc. Ing. CSc.
Kapacita :5
Přestávka :12:00 (45 min)
Poznámka :

písemná část zkoušky, ústní část od 14:00 (nebo podle  dohody) v BS60

 
exportovat do excelu
Zkoušené předměty
seřadit sestupněseřadit vzestupněKód Fakulta seřadit sestupněseřadit vzestupněJméno Rok Semestr Typ
M322003 FPBT Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin 2025/2026 zimní Zk

 
VŠCHT Praha