Termíny zkoušek - přihlašování
2
(verze: 193)
Zapisování do roku 2020/2021 oba
Login :
Heslo :
Studijní Informační Systém
Stránka se načítá...
Aplikace
Termíny zkoušek - přihlašování
2
--:--
Přijímací řízení
x
Termíny zkoušek - přihlašování
2
Předměty
Prohlížet termíny
Váš prohlížeč nepodporuje JavaScript nebo je jeho podpora vypnutá. Některé funkce nemusejí být dostupné.
Anketu můžete vyplnit na
http://www.erudio.cz
Filtr:
Typ:
všechny předměty
Katedra:
---
Akademie múzických umění v Praze (064)
Centrum počítačového vzdělávání VŠCHT Praha (599)
ČVUT v Praze, Fakulta informačních technologií (500)
ČVUT v Praze, Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská (502)
Děkanát FCHI (453)
Děkanát FCHT (150)
Děkanát FPBT (352)
Děkanát FTOP (251)
Laboratoř anorganických materiálů (141)
Oddělení pro vědu a výzkum (965)
Pedagogické oddělení (963)
Poradenské a karierní centrum (940)
Universidad de Zaragoza, Spain (I006)
Universidade Nova de Lisboa, Portugal (I005)
Université de Montpellier, France (I003)
Université Toulouse III - Paul Sabatier, France (I004)
Universiteit Gent, Belgium (I001)
Universiteit Twente, Netherlands (I007)
Univerzita Pardubice (036)
Univerzitní centrum VŠCHT Praha - Unipetrol (504)
Ústav analytické chemie (402)
Ústav analýzy potravin a výživy (323)
Ústav anorganické chemie (101)
Ústav anorganické technologie (105)
Ústav biochemie a mikrobiologie (320)
Ústav biotechnologie (319)
Ústav chemické technologie restaurování památek (148)
Ústav chemického inženýrství (409)
Ústav chemie ochrany prostředí (240)
Ústav chemie pevných látek (108)
Ústav chemie přírodních látek (342)
Ústav ekonomiky a managementu (837)
Ústav energetiky (218)
Ústav fyzikální chemie (403)
Ústav fyziky a měřicí techniky (444)
Ústav informatiky a chemie (143)
Ústav inženýrství pevných látek (126)
Ústav jazyků (834)
Ústav konzervace potravin (324)
Ústav kovových materiálů a korozního inženýrství (106)
Ústav matematiky (413)
Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Ústav organické chemie (110)
Ústav organické technologie (111)
Ústav plynných a pevných paliv a ochrany ovzduší (216)
Ústav počítačové a řídicí techniky (445)
Ústav polymerů (112)
Ústav sacharidů a cereálií (321)
Ústav skla a keramiky (107)
Ústav technologie ropy a alternativních paliv (215)
Ústav technologie vody a prostředí (217)
Ústav tělesné výchovy a sportu (827)
Ústav učitelství a humanitních věd (832)
Zahraniční oddělení (974)
Předmět:
---
Food Technology and Biotechnology - AB321002
Food and Biochemical Process Engineering - AM321001
Supplementary food rheology - AP321001
Polysaccharides, Properties and Applications - AP321002
Advances in Food Processes - AP321003
Polysacharidy, jejich vlastnosti a využití - D320015
Vybrané kapitoly z chemie a technologie cukru - D321004
Vybrané kapitoly z cereální chemie a technologie - D321005
Základy reologie potravin - D321006
Vybrané procesy potravinářských výrob - D321007
Vybrané kapitoly z technologie čokolády a cukrovinek - D321008
Vybrané kapitoly z chemie a technologie škrobu - D321009
Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob - M321001
Přírodní a modifikované polysacharidy ve farmacii - M321002
Aplikovaná výpočetní technika - M321003
Výpočetní metody a modelování v oboru - M321004
Výroba potravin a nutriční hodnota - M321005
Přírodní a modifikované polysacharidy - M321022
Potravinářské technologie a biotechnologie - N321001
Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob - N321003
Marketing potravinářských výrobků - N321014
Výpočetní metody a modelování v oboru - N321016
Výroba potravin a nutriční hodnota - N321020
Přírodní a modifikované polysacharidy - N321021
Přírodní a modifikované polysacharidy ve farmacii - N321022
Technologie potravin - N321023
Polysacharidy, jejich vlastnosti a využití - P320015
Reologie v cereální technologii - P321001
Polysacharidy, jejich vlastnosti a využití - P321002
Pokroky procesů potravinářských výrob - P321003
Food Process Quality Control - S321001
Traditional Czech Food Technologies - S321007
Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology - S321008
Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology - S321008N
Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology: Laboratory - S321017
Food Technology - S321023
Introduction to Food Technologies and Biotechnologies - S352005
Food Technology and Biotechnology I - S352008
Vyučující:
---
Bubník Zdeněk
Sinica Andrej
Vlastnosti:
jen budoucí
jen volné
Seznam:
denní
týdenní
Výsledků na stránku:
20
50
100
250
500
*
nenalezena žádná data
webmaster@vscht.cz
Studijní oddělení (studium@vscht.cz)
VŠCHT Praha