Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
![]() |
Kapacita | Předmět | Typ | Semestr | Datum | Hodina | Budova | Místnost | Garant termínu | Učitel | Odhlásit do | Zápis do | Přihlašování od | |||
detail | Z![]() |
2/9 |
Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) | zkouška | letní | 04.01.2021 - Pondělí | 09:00 | VŠCHT budova B | B03![]() |
322 | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. | 03.01.2021 10:00 | 03.01.2021 10:00 | ||
zk. písemka, ústní část následující den v B09 od 9:00, resp. podle dohody | |||||||||||||||
detail | Z![]() |
3/9 |
Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) | zkouška | letní | 11.01.2021 - Pondělí | 09:00 | VŠCHT budova B | B03![]() |
322 | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. | 10.01.2021 10:00 | 10.01.2021 10:00 | ||
zk. písemka, ústní část následující den v B09 od 9:00, resp. podle dohody | |||||||||||||||
detail | Z![]() |
7/9 |
Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) | zkouška | letní | 18.01.2021 - Pondělí | 09:00 | VŠCHT budova B | B03![]() |
322 | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. | 17.01.2021 10:00 | 17.01.2021 10:00 | ||
zk. písemka, ústní část následující den v B09 od 9:00, resp. podle dohody | |||||||||||||||
detail | Z![]() |
7/9 |
Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) | zkouška | letní | 25.01.2021 - Pondělí | 09:00 | VŠCHT budova B | B03![]() |
322 | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. | 24.01.2021 10:00 | 24.01.2021 10:00 | ||
zk. písemka, ústní část následující den v B09 od 9:00, resp. podle dohody | |||||||||||||||
detail | Z![]() |
0/5 |
Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) | zkouška | letní | 25.01.2021 - Pondělí | 11:00 | VŠCHT budova B | B03![]() |
322 | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. | 24.01.2021 10:00 | 24.01.2021 10:00 | ||
zk. písemka, ústní část následující den v B09 od 9:00, resp. podle dohody | |||||||||||||||
detail | Z![]() |
7/9 |
Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) | zkouška | letní | 01.02.2021 - Pondělí | 09:00 | VŠCHT budova B | B03![]() |
322 | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. | 31.01.2021 10:00 | 31.01.2021 10:00 | ||
zk. písemka, ústní část následující den v B09 od 9:00, resp. podle dohody | |||||||||||||||
detail | Z![]() |
8/9 |
Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) | zkouška | letní | 08.02.2021 - Pondělí | 09:00 | VŠCHT budova B | B03![]() |
322 | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. | 07.02.2021 10:00 | 07.02.2021 10:00 | ||
zk. písemka, ústní část následující den v B09 od 9:00, resp. podle dohody | |||||||||||||||
detail | Z![]() |
0/5 |
Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) | zkouška | letní | 08.02.2021 - Pondělí | 11:00 | VŠCHT budova B | B03![]() |
322 | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. | 07.02.2021 10:00 | 07.02.2021 10:00 | ||
zk. písemka - jen pokud je zaplněn termín v 9:00, ústní část následující den podle dohody | |||||||||||||||
detail | Z![]() |
8/9 |
Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) | zkouška | letní | 15.02.2021 - Pondělí | 09:00 | VŠCHT budova B | B03![]() |
322 | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. | 14.02.2021 10:00 | 14.02.2021 10:00 | ||
zk. písemka, ústní část následující den v B09 od 9:00, resp. podle dohody | |||||||||||||||
detail | Z![]() |
2/5 |
Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) | zkouška | letní | 15.02.2021 - Pondělí | 11:00 | VŠCHT budova B | B03![]() |
322 | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. | 14.02.2021 10:00 | 14.02.2021 10:00 | ||
zk. písemka - jen pokud je zaplněn termín v 9:00, ústní část následující den podle dohody | |||||||||||||||
detail | Z![]() |
9/9 |
Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) | zkouška | letní | 22.02.2021 - Pondělí | 09:00 | VŠCHT budova B | B03![]() |
322 | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. | 21.02.2021 10:00 | 21.02.2021 10:00 | ||
zk. písemka, ústní část následující den v B09 od 9:00, resp. podle dohody | |||||||||||||||
detail | Z![]() |
1/5 |
Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) | zkouška | letní | 22.02.2021 - Pondělí | 11:00 | VŠCHT budova B | B03![]() |
322 | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. | 21.02.2021 10:00 | 21.02.2021 10:00 | ||
zk. písemka - jen pokud je zaplněn termín v 9:00, ústní část následující den podle dohody |
Výsledky 1-12 z 12 1