Termíny zkoušek - přihlašování <sup>2</sup>Termíny zkoušek - přihlašování 2(verze: 194)
Zapisování do roku 2021/2022 zimní
  
Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Zobrazovat:
všechny předměty
Změnit třídění na kód - název
Vlastnosti:
 
exportovat do excelu
KapacitaPředmětTyp SemestrDatumHodinaBudovaMístnost Garant termínuUčitelOdhlásit doZápis doPřihlašování od
detail 1/2
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) zkouška zimní 16.12.2021 - Čtvrtek 14:00 322 Plocková Milada doc. Ing. CSc. 15.12.2021 10:00 15.12.2021 10:00
detail 10/10
Základy kosmetiky (B322004) zkouška zimní 17.12.2021 - Pátek 10:00 VŠCHT budova B B03 322 Hrádková Iveta doc. Ing. Ph.D. 16.12.2021 10:00 16.12.2021 10:00
detail 0/3
Probiotika a funkční potraviny II (M322009) zkouška zimní 17.12.2021 - Pátek 10:00 322 Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. 16.12.2021 10:00 16.12.2021 16:00 30.11.2021 08:00
detail 3/13
Hygiena a sanitace potravinářských výrob (M322001) zkouška zimní 17.12.2021 - Pátek 11:00 VŠCHT budova B B32 322 Kumherová Monika Ing. Ph.D. 16.12.2021 10:00 16.12.2021 10:00
detail 6/10
Základy kosmetiky (B322004) zkouška zimní 17.12.2021 - Pátek 11:30 VŠCHT budova B B03 322 Hrádková Iveta doc. Ing. Ph.D. 16.12.2021 10:00 16.12.2021 10:00
detail 4/4
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) zkouška zimní 20.12.2021 - Pondělí 10:00 322 Plocková Milada doc. Ing. CSc. 19.12.2021 10:00 19.12.2021 10:00
detail Z 0/6
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) zkouška zimní 21.12.2021 - Úterý 09:00 VŠCHT budova B B02 322 Štětina Jiří doc. Ing. CSc. 20.12.2021 10:00 20.12.2021 10:00
zk. písemka, ústní část v m.č. B60 od 15:00, resp. podle dohody
detail Z 0/8
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) zkouška zimní 03.01.2022 - Pondělí 10:00 VŠCHT budova B B02 322 Štětina Jiří doc. Ing. CSc. 02.01.2022 10:00 02.01.2022 10:00
zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00, resp. podle dohody
detail 0/4
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) zkouška zimní 03.01.2022 - Pondělí 10:00 322 Plocková Milada doc. Ing. CSc. 02.01.2022 10:00 02.01.2022 10:00
detail 3/4
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) zkouška zimní 06.01.2022 - Čtvrtek 10:00 322 Plocková Milada doc. Ing. CSc. 05.01.2022 10:00 05.01.2022 10:00
detail Z 0/8
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) zkouška zimní 10.01.2022 - Pondělí 10:00 VŠCHT budova B B02 322 Štětina Jiří doc. Ing. CSc. 09.01.2022 10:00 09.01.2022 10:00
zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00, nebo podle dohody
detail 0/4
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) zkouška zimní 10.01.2022 - Pondělí 10:00 322 Plocková Milada doc. Ing. CSc. 09.01.2022 10:00 09.01.2022 10:00
detail 4/4
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) zkouška zimní 13.01.2022 - Čtvrtek 10:00 322 Plocková Milada doc. Ing. CSc. 12.01.2022 10:00 12.01.2022 10:00
detail Z 0/8
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) zkouška zimní 17.01.2022 - Pondělí 10:00 VŠCHT budova B B02 322 Štětina Jiří doc. Ing. CSc. 16.01.2022 10:00 16.01.2022 10:00
zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00, nebo podle dohody
detail 0/4
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) zkouška zimní 17.01.2022 - Pondělí 10:00 322 Plocková Milada doc. Ing. CSc. 16.01.2022 10:00 16.01.2022 10:00
detail 0/4
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) zkouška zimní 20.01.2022 - Čtvrtek 10:00 322 Plocková Milada doc. Ing. CSc. 19.01.2022 10:00 19.01.2022 10:00
detail Z 0/8
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) zkouška zimní 24.01.2022 - Pondělí 10:00 VŠCHT budova B B02 322 Štětina Jiří doc. Ing. CSc. 23.01.2022 10:00 23.01.2022 10:00
zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00, nebo podle dohody
detail 0/4
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) zkouška zimní 24.01.2022 - Pondělí 10:00 322 Plocková Milada doc. Ing. CSc. 23.01.2022 10:00 23.01.2022 10:00
detail Z 0/8
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) zkouška zimní 31.01.2022 - Pondělí 10:00 VŠCHT budova B B02 322 Štětina Jiří doc. Ing. CSc. 30.01.2022 10:00 30.01.2022 10:00
zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00, nebo podle dohody
detail 0/4
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) zkouška zimní 31.01.2022 - Pondělí 10:00 322 Plocková Milada doc. Ing. CSc. 30.01.2022 10:00 30.01.2022 10:00
detail Z 0/8
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) zkouška zimní 07.02.2022 - Pondělí 10:00 VŠCHT budova B B02 322 Štětina Jiří doc. Ing. CSc. 06.02.2022 10:00 06.02.2022 10:00
zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00, nebo podle dohody
Výsledky 1-21 z 21 1
 
VŠCHT Praha