| | | Kapacita | Předmět | Typ | Semestr | Datum | Hodina | Budova | Místnost | Garant termínu | Učitel | Odhlásit do | Zápis do | Přihlašování od |
detail |
|
|
0/2
 |
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) |
zkouška |
zimní |
16.12.2021 - Čtvrtek |
14:00 |
|
|
322 |
Plocková Milada doc. Ing. CSc. |
15.12.2021 10:00 |
15.12.2021 10:00 |
|
detail |
|
|
44/80
|
Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) |
zkouška |
zimní |
16.12.2021 - Čtvrtek |
15:00 |
VŠCHT budova A |
AI |
322 |
Filip Vladimír prof. Ing. CSc. |
14.12.2021 10:00 |
15.12.2021 10:00 |
01.12.2021 14:00 |
detail |
|
|
9/10
|
Základy kosmetiky (B322004) |
zkouška |
zimní |
17.12.2021 - Pátek |
10:00 |
VŠCHT budova B |
B03 |
322 |
Hrádková Iveta doc. Ing. Ph.D. |
16.12.2021 10:00 |
16.12.2021 10:00 |
|
detail |
|
|
0/3
 |
Probiotika a funkční potraviny II (M322009) |
zkouška |
zimní |
17.12.2021 - Pátek |
10:00 |
|
|
322 |
Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. |
16.12.2021 10:00 |
16.12.2021 16:00 |
30.11.2021 08:00 |
detail |
|
|
2/13
|
Hygiena a sanitace potravinářských výrob (M322001) |
zkouška |
zimní |
17.12.2021 - Pátek |
11:00 |
VŠCHT budova B |
B32 |
322 |
Kumherová Monika Ing. Ph.D. |
16.12.2021 10:00 |
16.12.2021 10:00 |
|
detail |
|
|
10/10
|
Základy kosmetiky (B322004) |
zkouška |
zimní |
17.12.2021 - Pátek |
11:30 |
VŠCHT budova B |
B03 |
322 |
Hrádková Iveta doc. Ing. Ph.D. |
16.12.2021 10:00 |
16.12.2021 10:00 |
|
detail |
|
|
4/4
 |
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) |
zkouška |
zimní |
20.12.2021 - Pondělí |
10:00 |
|
|
322 |
Plocková Milada doc. Ing. CSc. |
19.12.2021 10:00 |
19.12.2021 10:00 |
|
detail |
|
|
0/4
|
Chemie a technologie kosmetiky (M322005) |
zkouška |
zimní |
20.12.2021 - Pondělí |
14:00 |
|
|
322 |
Šmidrkal Jan prof. Ing. CSc. |
19.12.2021 10:00 |
19.12.2021 10:00 |
15.12.2021 00:00 |
detail |
|
Z |
1/6
 |
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) |
zkouška |
zimní |
21.12.2021 - Úterý |
09:00 |
VŠCHT budova B |
B02 |
322 |
Štětina Jiří doc. Ing. CSc. |
20.12.2021 10:00 |
20.12.2021 10:00 |
|
zk. písemka, ústní část v m.č. B60 od 15:00, resp. podle dohody |
detail |
|
Z |
1/8
 |
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) |
zkouška |
zimní |
03.01.2022 - Pondělí |
10:00 |
VŠCHT budova B |
B02 |
322 |
Štětina Jiří doc. Ing. CSc. |
02.01.2022 10:00 |
02.01.2022 10:00 |
|
zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00, resp. podle dohody |
detail |
|
|
1/4
 |
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) |
zkouška |
zimní |
03.01.2022 - Pondělí |
10:00 |
|
|
322 |
Plocková Milada doc. Ing. CSc. |
02.01.2022 10:00 |
02.01.2022 10:00 |
|
detail |
|
Z |
5/6
|
Procesní chemie potravin (M322002) |
zkouška |
zimní |
04.01.2022 - Úterý |
09:00 |
VŠCHT budova B |
B02 |
322 |
Filip Vladimír prof. Ing. CSc. |
02.01.2022 10:00 |
02.01.2022 10:00 |
15.12.2021 09:00 |
detail |
|
|
3/3
 |
Probiotika a funkční potraviny II (M322009) |
zkouška |
zimní |
04.01.2022 - Úterý |
10:00 |
|
|
322 |
Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. |
03.01.2022 10:00 |
03.01.2022 10:00 |
30.11.2021 08:00 |
detail |
|
|
2/4
 |
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) |
zkouška |
zimní |
06.01.2022 - Čtvrtek |
10:00 |
|
|
322 |
Plocková Milada doc. Ing. CSc. |
05.01.2022 10:00 |
05.01.2022 10:00 |
|
detail |
|
|
43/80
|
Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) |
zkouška |
zimní |
06.01.2022 - Čtvrtek |
15:00 |
VŠCHT budova A |
AI |
322 |
Filip Vladimír prof. Ing. CSc. |
03.01.2022 10:00 |
05.01.2022 10:00 |
01.12.2021 14:00 |
detail |
|
|
4/5
|
Chemie a technologie kosmetiky (M322005) |
zkouška |
zimní |
07.01.2022 - Pátek |
09:30 |
|
|
322 |
Šmidrkal Jan prof. Ing. CSc. |
06.01.2022 10:00 |
06.01.2022 10:00 |
15.12.2021 00:00 |
detail |
|
|
0/5
|
Chemie a technologie kosmetiky (M322005) |
zkouška |
zimní |
07.01.2022 - Pátek |
09:30 |
|
|
322 |
Šmidrkal Jan prof. Ing. CSc. |
06.01.2022 10:00 |
06.01.2022 10:00 |
17.12.2021 00:00 |
detail |
|
|
0/10
|
Základy kosmetiky (B322004) |
zkouška |
zimní |
07.01.2022 - Pátek |
10:00 |
VŠCHT budova B |
B02 |
322 |
Hrádková Iveta doc. Ing. Ph.D. |
06.01.2022 10:00 |
06.01.2022 10:00 |
01.12.2021 00:00 |
detail |
|
|
4/10
|
Hygiena a sanitace potravinářských výrob (M322001) |
zkouška |
zimní |
10.01.2022 - Pondělí |
10:00 |
VŠCHT budova B |
B32 |
322 |
Kumherová Monika Ing. Ph.D. |
09.01.2022 10:00 |
09.01.2022 10:00 |
|
detail |
|
Z |
6/8
 |
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) |
zkouška |
zimní |
10.01.2022 - Pondělí |
10:00 |
VŠCHT budova B |
B02 |
322 |
Štětina Jiří doc. Ing. CSc. |
09.01.2022 10:00 |
09.01.2022 10:00 |
|
zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00, nebo podle dohody |
detail |
|
|
3/4
 |
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) |
zkouška |
zimní |
10.01.2022 - Pondělí |
10:00 |
|
|
322 |
Plocková Milada doc. Ing. CSc. |
09.01.2022 10:00 |
09.01.2022 10:00 |
|
detail |
|
Z |
5/6
|
Procesní chemie potravin (M322002) |
zkouška |
zimní |
11.01.2022 - Úterý |
09:00 |
VŠCHT budova B |
B02 |
322 |
Filip Vladimír prof. Ing. CSc. |
09.01.2022 10:00 |
09.01.2022 10:00 |
15.12.2021 09:00 |
detail |
|
|
2/3
 |
Probiotika a funkční potraviny II (M322009) |
zkouška |
zimní |
11.01.2022 - Úterý |
11:00 |
|
|
322 |
Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. |
10.01.2022 10:00 |
10.01.2022 10:00 |
30.11.2021 08:00 |
detail |
|
|
4/4
 |
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) |
zkouška |
zimní |
13.01.2022 - Čtvrtek |
10:00 |
|
|
322 |
Plocková Milada doc. Ing. CSc. |
12.01.2022 10:00 |
12.01.2022 10:00 |
|
detail |
|
|
52/80
|
Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) |
zkouška |
zimní |
13.01.2022 - Čtvrtek |
15:00 |
VŠCHT budova A |
AI |
322 |
Filip Vladimír prof. Ing. CSc. |
10.01.2022 10:00 |
12.01.2022 10:00 |
01.12.2021 14:00 |
detail |
|
|
0/5
|
Chemie a technologie kosmetiky (M322005) |
zkouška |
zimní |
14.01.2022 - Pátek |
09:30 |
|
|
322 |
Šmidrkal Jan prof. Ing. CSc. |
13.01.2022 10:00 |
13.01.2022 10:00 |
09.01.2022 00:00 |
detail |
|
|
1/10
|
Základy kosmetiky (B322004) |
zkouška |
zimní |
14.01.2022 - Pátek |
10:00 |
VŠCHT budova B |
B02 |
322 |
Hrádková Iveta doc. Ing. Ph.D. |
13.01.2022 10:00 |
13.01.2022 10:00 |
01.12.2021 00:00 |
detail |
|
Z |
5/8
 |
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) |
zkouška |
zimní |
17.01.2022 - Pondělí |
10:00 |
VŠCHT budova B |
B02 |
322 |
Štětina Jiří doc. Ing. CSc. |
16.01.2022 10:00 |
16.01.2022 10:00 |
|
zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00, nebo podle dohody |
detail |
|
|
3/4
 |
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) |
zkouška |
zimní |
17.01.2022 - Pondělí |
10:00 |
|
|
322 |
Plocková Milada doc. Ing. CSc. |
16.01.2022 10:00 |
16.01.2022 10:00 |
|
detail |
|
|
4/10
|
Hygiena a sanitace potravinářských výrob (M322001) |
zkouška |
zimní |
17.01.2022 - Pondělí |
11:00 |
VŠCHT budova B |
B32 |
322 |
Kumherová Monika Ing. Ph.D. |
16.01.2022 10:00 |
16.01.2022 10:00 |
|
detail |
|
Z |
2/6
|
Procesní chemie potravin (M322002) |
zkouška |
zimní |
18.01.2022 - Úterý |
09:00 |
VŠCHT budova B |
B02 |
322 |
Filip Vladimír prof. Ing. CSc. |
17.01.2022 10:00 |
17.01.2022 10:00 |
15.12.2021 09:00 |
detail |
|
|
3/3
 |
Probiotika a funkční potraviny II (M322009) |
zkouška |
zimní |
18.01.2022 - Úterý |
14:00 |
|
|
322 |
Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. |
17.01.2022 10:00 |
17.01.2022 10:00 |
30.11.2021 08:00 |
detail |
|
|
4/4
 |
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) |
zkouška |
zimní |
20.01.2022 - Čtvrtek |
10:00 |
|
|
322 |
Plocková Milada doc. Ing. CSc. |
19.01.2022 10:00 |
19.01.2022 10:00 |
|
detail |
|
|
45/50
|
Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) |
zkouška |
zimní |
20.01.2022 - Čtvrtek |
14:00 |
VŠCHT budova B |
BI |
322 |
Filip Vladimír prof. Ing. CSc. |
17.01.2022 10:00 |
19.01.2022 10:00 |
01.12.2021 14:00 |
detail |
|
|
0/5
|
Chemie a technologie kosmetiky (M322005) |
zkouška |
zimní |
21.01.2022 - Pátek |
09:30 |
|
|
322 |
Šmidrkal Jan prof. Ing. CSc. |
20.01.2022 10:00 |
20.01.2022 10:00 |
17.01.2022 00:00 |
detail |
|
|
2/10
|
Hygiena a sanitace potravinářských výrob (M322001) |
zkouška |
zimní |
24.01.2022 - Pondělí |
09:30 |
VŠCHT budova B |
B32 |
322 |
Kumherová Monika Ing. Ph.D. |
23.01.2022 10:00 |
23.01.2022 10:00 |
|
detail |
|
Z |
7/8
 |
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) |
zkouška |
zimní |
24.01.2022 - Pondělí |
10:00 |
VŠCHT budova B |
B02 |
322 |
Štětina Jiří doc. Ing. CSc. |
23.01.2022 10:00 |
23.01.2022 10:00 |
|
zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00, nebo podle dohody |
detail |
|
|
1/4
 |
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) |
zkouška |
zimní |
24.01.2022 - Pondělí |
10:00 |
|
|
322 |
Plocková Milada doc. Ing. CSc. |
23.01.2022 10:00 |
23.01.2022 10:00 |
|
detail |
|
|
0/3
 |
Probiotika a funkční potraviny II (M322009) |
zkouška |
zimní |
24.01.2022 - Pondělí |
14:00 |
|
|
322 |
Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. |
23.01.2022 10:00 |
23.01.2022 10:00 |
30.11.2021 08:00 |
detail |
|
Z |
6/6
|
Procesní chemie potravin (M322002) |
zkouška |
zimní |
25.01.2022 - Úterý |
09:00 |
VŠCHT budova B |
B02 |
322 |
Filip Vladimír prof. Ing. CSc. |
23.01.2022 10:00 |
23.01.2022 10:00 |
15.12.2021 09:00 |
detail |
|
|
43/50
|
Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) |
zkouška |
zimní |
27.01.2022 - Čtvrtek |
14:00 |
VŠCHT budova B |
BI |
322 |
Filip Vladimír prof. Ing. CSc. |
24.01.2022 10:00 |
26.01.2022 10:00 |
01.12.2021 14:00 |
detail |
|
|
0/5
|
Chemie a technologie kosmetiky (M322005) |
zkouška |
zimní |
28.01.2022 - Pátek |
09:30 |
|
|
322 |
Šmidrkal Jan prof. Ing. CSc. |
27.01.2022 10:00 |
27.01.2022 10:00 |
19.01.2022 00:00 |
detail |
|
|
2/10
|
Základy kosmetiky (B322004) |
zkouška |
zimní |
28.01.2022 - Pátek |
10:00 |
VŠCHT budova B |
B02 |
322 |
Hrádková Iveta doc. Ing. Ph.D. |
27.01.2022 10:00 |
27.01.2022 10:00 |
01.12.2021 00:00 |
detail |
|
|
0/10
|
Hygiena a sanitace potravinářských výrob (M322001) |
zkouška |
zimní |
31.01.2022 - Pondělí |
09:30 |
VŠCHT budova B |
B32 |
322 |
Kumherová Monika Ing. Ph.D. |
30.01.2022 10:00 |
30.01.2022 10:00 |
|
detail |
|
Z |
5/8
 |
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) |
zkouška |
zimní |
31.01.2022 - Pondělí |
10:00 |
VŠCHT budova B |
B02 |
322 |
Štětina Jiří doc. Ing. CSc. |
30.01.2022 10:00 |
30.01.2022 10:00 |
|
zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00, nebo podle dohody |
detail |
|
|
0/4
 |
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) |
zkouška |
zimní |
31.01.2022 - Pondělí |
10:00 |
|
|
322 |
Plocková Milada doc. Ing. CSc. |
30.01.2022 10:00 |
30.01.2022 10:00 |
|
detail |
|
Z |
4/6
|
Procesní chemie potravin (M322002) |
zkouška |
zimní |
01.02.2022 - Úterý |
09:00 |
VŠCHT budova B |
B02 |
322 |
Filip Vladimír prof. Ing. CSc. |
30.01.2022 10:00 |
30.01.2022 10:00 |
15.12.2021 09:00 |
detail |
|
|
2/3
 |
Probiotika a funkční potraviny II (M322009) |
zkouška |
zimní |
01.02.2022 - Úterý |
10:00 |
|
|
322 |
Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. |
31.01.2022 10:00 |
31.01.2022 10:00 |
30.11.2021 08:00 |
detail |
|
|
27/50
|
Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) |
zkouška |
zimní |
03.02.2022 - Čtvrtek |
14:00 |
VŠCHT budova B |
BI |
322 |
Filip Vladimír prof. Ing. CSc. |
31.01.2022 10:00 |
02.02.2022 10:00 |
01.12.2021 14:00 |
detail |
|
|
0/5
|
Chemie a technologie kosmetiky (M322005) |
zkouška |
zimní |
04.02.2022 - Pátek |
09:30 |
|
|
322 |
Šmidrkal Jan prof. Ing. CSc. |
03.02.2022 10:00 |
03.02.2022 10:00 |
28.01.2022 00:00 |