Termíny zkoušek - přihlašování <sup>2</sup>Termíny zkoušek - přihlašování 2(verze: 195)
Zapisování do roku 2021/2022 zimní
  
Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Zobrazovat:
všechny předměty
Změnit třídění na kód - název
Vlastnosti:
 
exportovat do excelu
KapacitaPředmětTyp SemestrDatumHodinaBudovaMístnost Garant termínuUčitelOdhlásit doZápis doPřihlašování od
detail 0/2
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) zkouška zimní 16.12.2021 - Čtvrtek 14:00 322 Plocková Milada doc. Ing. CSc. 15.12.2021 10:00 15.12.2021 10:00
detail 44/80
Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) zkouška zimní 16.12.2021 - Čtvrtek 15:00 VŠCHT budova A AI 322 Filip Vladimír prof. Ing. CSc. 14.12.2021 10:00 15.12.2021 10:00 01.12.2021 14:00
detail 9/10
Základy kosmetiky (B322004) zkouška zimní 17.12.2021 - Pátek 10:00 VŠCHT budova B B03 322 Hrádková Iveta doc. Ing. Ph.D. 16.12.2021 10:00 16.12.2021 10:00
detail 0/3
Probiotika a funkční potraviny II (M322009) zkouška zimní 17.12.2021 - Pátek 10:00 322 Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. 16.12.2021 10:00 16.12.2021 16:00 30.11.2021 08:00
detail 2/13
Hygiena a sanitace potravinářských výrob (M322001) zkouška zimní 17.12.2021 - Pátek 11:00 VŠCHT budova B B32 322 Kumherová Monika Ing. Ph.D. 16.12.2021 10:00 16.12.2021 10:00
detail 10/10
Základy kosmetiky (B322004) zkouška zimní 17.12.2021 - Pátek 11:30 VŠCHT budova B B03 322 Hrádková Iveta doc. Ing. Ph.D. 16.12.2021 10:00 16.12.2021 10:00
detail 4/4
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) zkouška zimní 20.12.2021 - Pondělí 10:00 322 Plocková Milada doc. Ing. CSc. 19.12.2021 10:00 19.12.2021 10:00
detail 0/4
Chemie a technologie kosmetiky (M322005) zkouška zimní 20.12.2021 - Pondělí 14:00 322 Šmidrkal Jan prof. Ing. CSc. 19.12.2021 10:00 19.12.2021 10:00 15.12.2021 00:00
detail Z 1/6
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) zkouška zimní 21.12.2021 - Úterý 09:00 VŠCHT budova B B02 322 Štětina Jiří doc. Ing. CSc. 20.12.2021 10:00 20.12.2021 10:00
zk. písemka, ústní část v m.č. B60 od 15:00, resp. podle dohody
detail Z 1/8
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) zkouška zimní 03.01.2022 - Pondělí 10:00 VŠCHT budova B B02 322 Štětina Jiří doc. Ing. CSc. 02.01.2022 10:00 02.01.2022 10:00
zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00, resp. podle dohody
detail 1/4
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) zkouška zimní 03.01.2022 - Pondělí 10:00 322 Plocková Milada doc. Ing. CSc. 02.01.2022 10:00 02.01.2022 10:00
detail Z 5/6
Procesní chemie potravin (M322002) zkouška zimní 04.01.2022 - Úterý 09:00 VŠCHT budova B B02 322 Filip Vladimír prof. Ing. CSc. 02.01.2022 10:00 02.01.2022 10:00 15.12.2021 09:00
detail 3/3
Probiotika a funkční potraviny II (M322009) zkouška zimní 04.01.2022 - Úterý 10:00 322 Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. 03.01.2022 10:00 03.01.2022 10:00 30.11.2021 08:00
detail 2/4
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) zkouška zimní 06.01.2022 - Čtvrtek 10:00 322 Plocková Milada doc. Ing. CSc. 05.01.2022 10:00 05.01.2022 10:00
detail 43/80
Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) zkouška zimní 06.01.2022 - Čtvrtek 15:00 VŠCHT budova A AI 322 Filip Vladimír prof. Ing. CSc. 03.01.2022 10:00 05.01.2022 10:00 01.12.2021 14:00
detail 4/5
Chemie a technologie kosmetiky (M322005) zkouška zimní 07.01.2022 - Pátek 09:30 322 Šmidrkal Jan prof. Ing. CSc. 06.01.2022 10:00 06.01.2022 10:00 15.12.2021 00:00
detail 0/5
Chemie a technologie kosmetiky (M322005) zkouška zimní 07.01.2022 - Pátek 09:30 322 Šmidrkal Jan prof. Ing. CSc. 06.01.2022 10:00 06.01.2022 10:00 17.12.2021 00:00
detail 0/10
Základy kosmetiky (B322004) zkouška zimní 07.01.2022 - Pátek 10:00 VŠCHT budova B B02 322 Hrádková Iveta doc. Ing. Ph.D. 06.01.2022 10:00 06.01.2022 10:00 01.12.2021 00:00
detail 4/10
Hygiena a sanitace potravinářských výrob (M322001) zkouška zimní 10.01.2022 - Pondělí 10:00 VŠCHT budova B B32 322 Kumherová Monika Ing. Ph.D. 09.01.2022 10:00 09.01.2022 10:00
detail Z 6/8
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) zkouška zimní 10.01.2022 - Pondělí 10:00 VŠCHT budova B B02 322 Štětina Jiří doc. Ing. CSc. 09.01.2022 10:00 09.01.2022 10:00
zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00, nebo podle dohody
detail 3/4
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) zkouška zimní 10.01.2022 - Pondělí 10:00 322 Plocková Milada doc. Ing. CSc. 09.01.2022 10:00 09.01.2022 10:00
detail Z 5/6
Procesní chemie potravin (M322002) zkouška zimní 11.01.2022 - Úterý 09:00 VŠCHT budova B B02 322 Filip Vladimír prof. Ing. CSc. 09.01.2022 10:00 09.01.2022 10:00 15.12.2021 09:00
detail 2/3
Probiotika a funkční potraviny II (M322009) zkouška zimní 11.01.2022 - Úterý 11:00 322 Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. 10.01.2022 10:00 10.01.2022 10:00 30.11.2021 08:00
detail 4/4
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) zkouška zimní 13.01.2022 - Čtvrtek 10:00 322 Plocková Milada doc. Ing. CSc. 12.01.2022 10:00 12.01.2022 10:00
detail 52/80
Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) zkouška zimní 13.01.2022 - Čtvrtek 15:00 VŠCHT budova A AI 322 Filip Vladimír prof. Ing. CSc. 10.01.2022 10:00 12.01.2022 10:00 01.12.2021 14:00
detail 0/5
Chemie a technologie kosmetiky (M322005) zkouška zimní 14.01.2022 - Pátek 09:30 322 Šmidrkal Jan prof. Ing. CSc. 13.01.2022 10:00 13.01.2022 10:00 09.01.2022 00:00
detail 1/10
Základy kosmetiky (B322004) zkouška zimní 14.01.2022 - Pátek 10:00 VŠCHT budova B B02 322 Hrádková Iveta doc. Ing. Ph.D. 13.01.2022 10:00 13.01.2022 10:00 01.12.2021 00:00
detail Z 5/8
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) zkouška zimní 17.01.2022 - Pondělí 10:00 VŠCHT budova B B02 322 Štětina Jiří doc. Ing. CSc. 16.01.2022 10:00 16.01.2022 10:00
zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00, nebo podle dohody
detail 3/4
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) zkouška zimní 17.01.2022 - Pondělí 10:00 322 Plocková Milada doc. Ing. CSc. 16.01.2022 10:00 16.01.2022 10:00
detail 4/10
Hygiena a sanitace potravinářských výrob (M322001) zkouška zimní 17.01.2022 - Pondělí 11:00 VŠCHT budova B B32 322 Kumherová Monika Ing. Ph.D. 16.01.2022 10:00 16.01.2022 10:00
detail Z 2/6
Procesní chemie potravin (M322002) zkouška zimní 18.01.2022 - Úterý 09:00 VŠCHT budova B B02 322 Filip Vladimír prof. Ing. CSc. 17.01.2022 10:00 17.01.2022 10:00 15.12.2021 09:00
detail 3/3
Probiotika a funkční potraviny II (M322009) zkouška zimní 18.01.2022 - Úterý 14:00 322 Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. 17.01.2022 10:00 17.01.2022 10:00 30.11.2021 08:00
detail 4/4
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) zkouška zimní 20.01.2022 - Čtvrtek 10:00 322 Plocková Milada doc. Ing. CSc. 19.01.2022 10:00 19.01.2022 10:00
detail 45/50
Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) zkouška zimní 20.01.2022 - Čtvrtek 14:00 VŠCHT budova B BI 322 Filip Vladimír prof. Ing. CSc. 17.01.2022 10:00 19.01.2022 10:00 01.12.2021 14:00
detail 0/5
Chemie a technologie kosmetiky (M322005) zkouška zimní 21.01.2022 - Pátek 09:30 322 Šmidrkal Jan prof. Ing. CSc. 20.01.2022 10:00 20.01.2022 10:00 17.01.2022 00:00
detail 2/10
Hygiena a sanitace potravinářských výrob (M322001) zkouška zimní 24.01.2022 - Pondělí 09:30 VŠCHT budova B B32 322 Kumherová Monika Ing. Ph.D. 23.01.2022 10:00 23.01.2022 10:00
detail Z 7/8
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) zkouška zimní 24.01.2022 - Pondělí 10:00 VŠCHT budova B B02 322 Štětina Jiří doc. Ing. CSc. 23.01.2022 10:00 23.01.2022 10:00
zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00, nebo podle dohody
detail 1/4
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) zkouška zimní 24.01.2022 - Pondělí 10:00 322 Plocková Milada doc. Ing. CSc. 23.01.2022 10:00 23.01.2022 10:00
detail 0/3
Probiotika a funkční potraviny II (M322009) zkouška zimní 24.01.2022 - Pondělí 14:00 322 Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. 23.01.2022 10:00 23.01.2022 10:00 30.11.2021 08:00
detail Z 6/6
Procesní chemie potravin (M322002) zkouška zimní 25.01.2022 - Úterý 09:00 VŠCHT budova B B02 322 Filip Vladimír prof. Ing. CSc. 23.01.2022 10:00 23.01.2022 10:00 15.12.2021 09:00
detail 40/50
Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) zkouška zimní 27.01.2022 - Čtvrtek 14:00 VŠCHT budova B BI 322 Filip Vladimír prof. Ing. CSc. 24.01.2022 10:00 26.01.2022 10:00 01.12.2021 14:00
detail 0/5
Chemie a technologie kosmetiky (M322005) zkouška zimní 28.01.2022 - Pátek 09:30 322 Šmidrkal Jan prof. Ing. CSc. 27.01.2022 10:00 27.01.2022 10:00 19.01.2022 00:00
detail 3/10
Základy kosmetiky (B322004) zkouška zimní 28.01.2022 - Pátek 10:00 VŠCHT budova B B02 322 Hrádková Iveta doc. Ing. Ph.D. 27.01.2022 10:00 27.01.2022 10:00 01.12.2021 00:00
detail 0/10
Hygiena a sanitace potravinářských výrob (M322001) zkouška zimní 31.01.2022 - Pondělí 09:30 VŠCHT budova B B32 322 Kumherová Monika Ing. Ph.D. 30.01.2022 10:00 30.01.2022 10:00
detail Z 4/8
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) zkouška zimní 31.01.2022 - Pondělí 10:00 VŠCHT budova B B02 322 Štětina Jiří doc. Ing. CSc. 30.01.2022 10:00 30.01.2022 10:00
zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00, nebo podle dohody
detail 0/4
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) zkouška zimní 31.01.2022 - Pondělí 10:00 322 Plocková Milada doc. Ing. CSc. 30.01.2022 10:00 30.01.2022 10:00
detail Z 6/6
Procesní chemie potravin (M322002) zkouška zimní 01.02.2022 - Úterý 09:00 VŠCHT budova B B02 322 Filip Vladimír prof. Ing. CSc. 30.01.2022 10:00 30.01.2022 10:00 15.12.2021 09:00
detail 16/50
Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) zkouška zimní 03.02.2022 - Čtvrtek 14:00 VŠCHT budova B BI 322 Filip Vladimír prof. Ing. CSc. 31.01.2022 10:00 02.02.2022 10:00 01.12.2021 14:00
detail Z 1/8
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) zkouška zimní 07.02.2022 - Pondělí 10:00 VŠCHT budova B B02 322 Štětina Jiří doc. Ing. CSc. 06.02.2022 10:00 06.02.2022 10:00
zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00, nebo podle dohody
detail Z 2/6
Procesní chemie potravin (M322002) zkouška zimní 08.02.2022 - Úterý 09:00 VŠCHT budova B B02 322 Filip Vladimír prof. Ing. CSc. 06.02.2022 10:00 06.02.2022 10:00 15.12.2021 09:00
Výsledky 1-50 z 53 1 2 další
 
VŠCHT Praha