Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
![]() |
Kapacita | Předmět | Typ | Semestr | Datum | Hodina | Budova | Místnost | Garant termínu | Učitel | Odhlásit do | Zápis do | Přihlašování od | |||
detail | 3/10 |
Analytické metody ve forenzní analýze (B323012) | zkouška | zimní | 25.01.2022 - Úterý | 09:30 | VŠCHT budova B | B11![]() |
323 | Poustka Jan prof. Dr. Ing. | 24.01.2022 10:00 | 24.01.2022 10:00 | 06.12.2021 10:00 | ||
detail | 3/10 |
Speciální analýza potravin (D323027) | zkouška | oba | 25.01.2022 - Úterý | 09:30 | VŠCHT budova B | B11![]() |
323 | Poustka Jan prof. Dr. Ing. | 24.01.2022 10:00 | 24.01.2022 10:00 | 06.12.2021 10:00 | ||
detail | 3/10 |
Speciální analýza potravin (M323015) | zkouška | zimní | 25.01.2022 - Úterý | 09:30 | VŠCHT budova B | B11![]() |
323 | Poustka Jan prof. Dr. Ing. | 24.01.2022 10:00 | 24.01.2022 10:00 | 06.12.2021 10:00 | ||
detail | 3/10 |
Analytické metody ve forenzní analýze (N323050) | zkouška | zimní | 25.01.2022 - Úterý | 09:30 | VŠCHT budova B | B11![]() |
323 | Poustka Jan prof. Dr. Ing. | 24.01.2022 10:00 | 24.01.2022 10:00 | 06.12.2021 10:00 | ||
detail | 3/10 |
Speciální analýza potravin a přírodních produktů (P323010) | zkouška | oba | 25.01.2022 - Úterý | 09:30 | VŠCHT budova B | B11![]() |
323 | Poustka Jan prof. Dr. Ing. | 24.01.2022 10:00 | 24.01.2022 10:00 | 06.12.2021 10:00 | ||
detail | 4/9 |
Analýza potravin a přírodních produktů (B323010) | zkouška | zimní | 25.01.2022 - Úterý | 10:00 | VŠCHT budova B | B31![]() |
323 | Pulkrabová Jana prof. Ing. Ph.D. | 24.01.2022 10:00 | 24.01.2022 10:00 | |||
Písemná část zkoušky, začátek ústní zkoušky bude upřesněn | |||||||||||||||
detail | 4/9 |
Analýza potravin a přírodních produktů (N323035) | zkouška | zimní | 25.01.2022 - Úterý | 10:00 | VŠCHT budova B | B31![]() |
323 | Pulkrabová Jana prof. Ing. Ph.D. | 24.01.2022 10:00 | 24.01.2022 10:00 | |||
Písemná část zkoušky, začátek ústní zkoušky bude upřesněn | |||||||||||||||
detail | 11/30 |
Výživa a výživová politika (B323011) | zkouška | zimní | 25.01.2022 - Úterý | 14:00 | VŠCHT budova B | B03![]() |
323 | Pánek Jan doc. Ing. CSc. | 24.01.2022 10:00 | 24.01.2022 10:00 | |||
detail | 6/15 |
Fyziologie a pathofyziologie lidské výživy (M323008) | zkouška | zimní | 25.01.2022 - Úterý | 15:00 | VŠCHT budova B | B03![]() |
323 | Pánek Jan doc. Ing. CSc. | 24.01.2022 10:00 | 24.01.2022 10:00 | |||
detail | 5/5![]() |
Technologie přípravy stravy (M323007) | zkouška | zimní | 25.01.2022 - Úterý | 16:00 | VŠCHT budova B | B22![]() |
323 | Chrpová Diana Ing. Mgr. Ph.D. | 24.01.2022 10:00 | 24.01.2022 10:00 | 20.12.2021 00:00 | ||
detail | 2/5![]() |
Technologie přípravy stravy (M323007) | zkouška | zimní | 25.01.2022 - Úterý | 17:00 | VŠCHT budova B | B22![]() |
323 | Chrpová Diana Ing. Mgr. Ph.D. | 24.01.2022 10:00 | 24.01.2022 10:00 | 20.12.2021 00:00 | ||
detail | 3/4 |
Chemická bezpečnost potravin (M323001) | zkouška | zimní | 26.01.2022 - Středa | 09:00![]() |
323 | Pulkrabová Jana prof. Ing. Ph.D. | 25.01.2022 10:00 | 25.01.2022 10:00 | |||||
Zkouška v místnosti B156 | |||||||||||||||
detail | 4/10 |
Analytické metody ve forenzní analýze (B323012) | zkouška | zimní | 01.02.2022 - Úterý | 09:30 | VŠCHT budova B | B11![]() |
323 | Poustka Jan prof. Dr. Ing. | 31.01.2022 10:00 | 31.01.2022 10:00 | 06.12.2021 10:00 | ||
detail | 8/10 |
Izolační a separační metody (D323011) | zkouška | oba | 01.02.2022 - Úterý | 09:30 | VŠCHT budova B | B11![]() |
323 | Poustka Jan prof. Dr. Ing. | 31.01.2022 10:00 | 31.01.2022 10:00 | 06.12.2021 10:00 | ||
detail | 4/10 |
Speciální analýza potravin (D323027) | zkouška | oba | 01.02.2022 - Úterý | 09:30 | VŠCHT budova B | B11![]() |
323 | Poustka Jan prof. Dr. Ing. | 31.01.2022 10:00 | 31.01.2022 10:00 | 06.12.2021 10:00 | ||
detail | 8/10 |
Izolační a separační metody (M323010) | zkouška | zimní | 01.02.2022 - Úterý | 09:30 | VŠCHT budova B | B11![]() |
323 | Poustka Jan prof. Dr. Ing. | 31.01.2022 10:00 | 31.01.2022 10:00 | 06.12.2021 10:00 | ||
detail | 4/10 |
Speciální analýza potravin (M323015) | zkouška | zimní | 01.02.2022 - Úterý | 09:30 | VŠCHT budova B | B11![]() |
323 | Poustka Jan prof. Dr. Ing. | 31.01.2022 10:00 | 31.01.2022 10:00 | 06.12.2021 10:00 | ||
detail | 4/10 |
Analytické metody ve forenzní analýze (N323050) | zkouška | zimní | 01.02.2022 - Úterý | 09:30 | VŠCHT budova B | B11![]() |
323 | Poustka Jan prof. Dr. Ing. | 31.01.2022 10:00 | 31.01.2022 10:00 | 06.12.2021 10:00 | ||
detail | 8/10 |
Moderní trendy v izolačních a separačních metodách (P323008) | zkouška | oba | 01.02.2022 - Úterý | 09:30 | VŠCHT budova B | B11![]() |
323 | Poustka Jan prof. Dr. Ing. | 31.01.2022 10:00 | 31.01.2022 10:00 | 06.12.2021 10:00 | ||
detail | 4/10 |
Speciální analýza potravin a přírodních produktů (P323010) | zkouška | oba | 01.02.2022 - Úterý | 09:30 | VŠCHT budova B | B11![]() |
323 | Poustka Jan prof. Dr. Ing. | 31.01.2022 10:00 | 31.01.2022 10:00 | 06.12.2021 10:00 | ||
detail | 3/9 |
Analýza potravin a přírodních produktů (B323010) | zkouška | zimní | 01.02.2022 - Úterý | 10:00 | VŠCHT budova B | B31![]() |
323 | Pulkrabová Jana prof. Ing. Ph.D. | 31.01.2022 10:00 | 31.01.2022 10:00 | |||
Písemná část zkoušky, začátek ústní zkoušky bude upřesněn | |||||||||||||||
detail | 3/9 |
Analýza potravin a přírodních produktů (N323035) | zkouška | zimní | 01.02.2022 - Úterý | 10:00 | VŠCHT budova B | B31![]() |
323 | Pulkrabová Jana prof. Ing. Ph.D. | 31.01.2022 10:00 | 31.01.2022 10:00 | |||
Písemná část zkoušky, začátek ústní zkoušky bude upřesněn | |||||||||||||||
detail | 3/30 |
Výživa a výživová politika (B323011) | zkouška | zimní | 01.02.2022 - Úterý | 14:00 | VŠCHT budova B | B03![]() |
323 | Pánek Jan doc. Ing. CSc. | 31.01.2022 10:00 | 31.01.2022 10:00 | |||
detail | 4/8 |
Isolation and Separation Methods (AM323010) | zkouška | zimní | 02.02.2022 - Středa | 12:00 | VŠCHT budova B | B32![]() |
323 | Poustka Jan prof. Dr. Ing. | 01.02.2022 10:00 | 01.02.2022 10:00 | 19.01.2022 00:00 | ||
detail | 4/8 |
Special Food Analysis (AM323015) | zkouška | zimní | 02.02.2022 - Středa | 12:00 | VŠCHT budova B | B32![]() |
323 | Poustka Jan prof. Dr. Ing. | 01.02.2022 10:00 | 01.02.2022 10:00 | 19.01.2022 00:00 | ||
detail | 4/8 |
Special Food Analysis (AM323015) | zkouška | zimní | 03.02.2022 - Čtvrtek | 12:00 | VŠCHT budova B | B32![]() |
323 | Poustka Jan prof. Dr. Ing. | 02.02.2022 10:00 | 02.02.2022 10:00 | 19.01.2022 00:00 | ||
detail | 1/10 |
Strategies of processing of chromatographic and mass spectrometric data (AP323006) | zkouška | oba | 03.02.2022 - Čtvrtek | 13:00 | VŠCHT budova B | B31![]() |
323 | Lacina Ondřej Ing. Ph.D. | 02.02.2022 10:00 | 02.02.2022 10:00 | 21.12.2021 00:00 | ||
detail | 1/10 |
Interpretace chromatografických a spektrometrických dat (D323026) | zkouška | oba | 03.02.2022 - Čtvrtek | 13:00 | VŠCHT budova B | B31![]() |
323 | Lacina Ondřej Ing. Ph.D. | 02.02.2022 10:00 | 02.02.2022 10:00 | 21.12.2021 00:00 | ||
detail | 1/10 |
Interpretace chromatografických a hmotnostně-spektrometrických dat (M323017) | zkouška | zimní | 03.02.2022 - Čtvrtek | 13:00 | VŠCHT budova B | B31![]() |
323 | Lacina Ondřej Ing. Ph.D. | 02.02.2022 10:00 | 02.02.2022 10:00 | 21.12.2021 00:00 | ||
detail | 1/10 |
Strategie zpracování chromatografických a spektrometrických dat (P323006) | zkouška | oba | 03.02.2022 - Čtvrtek | 13:00 | VŠCHT budova B | B31![]() |
323 | Lacina Ondřej Ing. Ph.D. | 02.02.2022 10:00 | 02.02.2022 10:00 | 21.12.2021 00:00 | ||
detail | 2/10 |
Analytické metody ve forenzní analýze (B323012) | zkouška | zimní | 08.02.2022 - Úterý | 09:30 | VŠCHT budova B | B32![]() |
323 | Poustka Jan prof. Dr. Ing. | 07.02.2022 10:00 | 07.02.2022 10:00 | 06.12.2021 10:00 | ||
detail | 0/10 |
Izolační a separační metody (D323011) | zkouška | oba | 08.02.2022 - Úterý | 09:30 | VŠCHT budova B | B32![]() |
323 | Poustka Jan prof. Dr. Ing. | 07.02.2022 10:00 | 07.02.2022 10:00 | 06.12.2021 10:00 | ||
detail | 0/10 |
Speciální analýza potravin (D323027) | zkouška | oba | 08.02.2022 - Úterý | 09:30 | VŠCHT budova B | B32![]() |
323 | Poustka Jan prof. Dr. Ing. | 07.02.2022 10:00 | 07.02.2022 10:00 | 06.12.2021 10:00 | ||
detail | 0/10 |
Izolační a separační metody (M323010) | zkouška | zimní | 08.02.2022 - Úterý | 09:30 | VŠCHT budova B | B32![]() |
323 | Poustka Jan prof. Dr. Ing. | 07.02.2022 10:00 | 07.02.2022 10:00 | 06.12.2021 10:00 | ||
detail | 0/10 |
Speciální analýza potravin (M323015) | zkouška | zimní | 08.02.2022 - Úterý | 09:30 | VŠCHT budova B | B32![]() |
323 | Poustka Jan prof. Dr. Ing. | 07.02.2022 10:00 | 07.02.2022 10:00 | 06.12.2021 10:00 | ||
detail | 2/10 |
Analytické metody ve forenzní analýze (N323050) | zkouška | zimní | 08.02.2022 - Úterý | 09:30 | VŠCHT budova B | B32![]() |
323 | Poustka Jan prof. Dr. Ing. | 07.02.2022 10:00 | 07.02.2022 10:00 | 06.12.2021 10:00 | ||
detail | 0/10 |
Moderní trendy v izolačních a separačních metodách (P323008) | zkouška | oba | 08.02.2022 - Úterý | 09:30 | VŠCHT budova B | B32![]() |
323 | Poustka Jan prof. Dr. Ing. | 07.02.2022 10:00 | 07.02.2022 10:00 | 06.12.2021 10:00 | ||
detail | 0/10 |
Speciální analýza potravin a přírodních produktů (P323010) | zkouška | oba | 08.02.2022 - Úterý | 09:30 | VŠCHT budova B | B32![]() |
323 | Poustka Jan prof. Dr. Ing. | 07.02.2022 10:00 | 07.02.2022 10:00 | 06.12.2021 10:00 | ||
detail | 1/2 |
Special Food Analysis (AM323015) | zkouška | zimní | 08.02.2022 - Úterý | 12:00 | VŠCHT budova B | B32![]() |
323 | Poustka Jan prof. Dr. Ing. | 07.02.2022 10:00 | 07.02.2022 10:00 | 19.01.2022 00:00 | ||
detail | 0/9 |
Analýza potravin a přírodních produktů (B323010) | zkouška | zimní | 10.02.2022 - Čtvrtek | 10:00 | VŠCHT budova B | B31![]() |
323 | Pulkrabová Jana prof. Ing. Ph.D. | 09.02.2022 10:00 | 09.02.2022 10:00 | |||
Písemná část zkoušky, začátek ústní zkoušky bude upřesněn | |||||||||||||||
detail | 0/9 |
Analýza potravin a přírodních produktů (N323035) | zkouška | zimní | 10.02.2022 - Čtvrtek | 10:00 | VŠCHT budova B | B31![]() |
323 | Pulkrabová Jana prof. Ing. Ph.D. | 09.02.2022 10:00 | 09.02.2022 10:00 | |||
Písemná část zkoušky, začátek ústní zkoušky bude upřesněn | |||||||||||||||
detail | 14/30 |
Strategie průkazu falšování potravin a doplňků stravy (M323020) | zkouška | letní | 11.05.2022 - Středa | 09:00 | VŠCHT budova B | BII![]() |
323 | Tomaniová Monika Ing. Ph.D. | 10.05.2022 10:00 | 10.05.2022 10:00 | 04.05.2022 00:00 | ||
detail | 2/3 |
Chemie potravin (B323001) | zkouška | letní | 17.05.2022 - Úterý | 10:00 | 323 | Doležal Marek doc. Dr. Ing. | 16.05.2022 10:00 | 16.05.2022 10:00 | |||||
Technická 3 (VŠCHT budovaB), č. dveří B311 | |||||||||||||||
detail | 1/3 |
Chemie potravin (B323001) | zkouška | letní | 17.05.2022 - Úterý | 11:00 | 323 | Doležal Marek doc. Dr. Ing. | 16.05.2022 10:00 | 16.05.2022 10:00 | |||||
Technická 3 (VŠCHT budovaB), č. dveří B311 | |||||||||||||||
detail | 13/15 |
Zdravotní nezávadnost potravin (B323007) | zkouška | letní | 17.05.2022 - Úterý | 12:00 | VŠCHT budova B | B06![]() |
323 | Pulkrabová Jana prof. Ing. Ph.D. | 16.05.2022 10:00 | 16.05.2022 10:00 | |||
detail | 3/10 |
Strategie průkazu falšování potravin a doplňků stravy (M323020) | zkouška | letní | 18.05.2022 - Středa | 13:00 | VŠCHT budova B | B159![]() |
323 | Tomaniová Monika Ing. Ph.D. | 17.05.2022 10:00 | 17.05.2022 10:00 | 04.05.2022 00:00 | ||
detail | 1/3 |
Jakost v laboratorní a výrobní praxi (M323013) | zkouška | letní | 18.05.2022 - Středa | 16:00![]() |
VŠCHT budova B | B159![]() |
323 | Kocourek Vladimír prof. Ing. CSc. | 18.05.2022 10:00 | 17.05.2022 10:00 | 13.05.2022 00:00 | ||
předtermín | |||||||||||||||
detail | 3/25 |
Potravinářské zbožíznalství (B323005) | zkouška | letní | 19.05.2022 - Čtvrtek | 15:00 | VŠCHT budova B | BII![]() |
323 | Réblová Zuzana doc. Ing. Ph.D. | 18.05.2022 10:00 | 18.05.2022 10:00 | |||
detail | 0/20 |
Analýza biologicky aktivních látek (M323016) | zkouška | letní | 20.05.2022 - Pátek | 09:00 | VŠCHT budova B | B24![]() |
323 | Dvořáková Darina Ing. Ph.D. | 19.05.2022 10:00 | 19.05.2022 10:00 | |||
detail | 13/15![]() |
Analýza potravin v kontrolní praxi (B323008) | zkouška | letní | 20.05.2022 - Pátek | 13:00 | VŠCHT budova B | B159![]() |
323 | Koplík Richard prof. Dr. Ing. | 19.05.2022 10:00 | 19.05.2022 10:00 |