Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
![]() |
Kapacita | Předmět | Typ | Semestr | Datum | Hodina | Budova | Místnost | Garant termínu | Učitel | Odhlásit do | Zápis do | Přihlašování od | |||
detail | 4/6 |
Technologie potravin oboru II (N352016) | zkouška | zimní | 04.01.2022 - Úterý | 09:00![]() |
324 | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. | 03.01.2022 08:00 | 03.01.2022 16:00 | |||||
místo ZK: knihovna ústavu 324 | |||||||||||||||
detail | 6/6 |
Technologie potravin oboru II (N352016) | zkouška | zimní | 11.01.2022 - Úterý | 09:00![]() |
324 | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. | 10.01.2022 08:00 | 10.01.2022 16:00 | |||||
místo ZK: knihovna ústavu 324 | |||||||||||||||
detail | 4/8 |
Technologie potravin oboru II (N352016) | zkouška | zimní | 18.01.2022 - Úterý | 09:00![]() |
324 | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. | 17.01.2022 08:00 | 17.01.2022 16:00 | |||||
místo ZK: knihovna ústavu 324 | |||||||||||||||
detail | 2/6 |
Technologie potravin oboru II (N352016) | zkouška | zimní | 01.02.2022 - Úterý | 09:00![]() |
324 | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. | 31.01.2022 08:00 | 31.01.2022 16:00 | |||||
místo ZK: knihovna ústavu 324 | |||||||||||||||
detail | 1/6 |
Technologie potravin oboru II (N352016) | zkouška | zimní | 08.02.2022 - Úterý | 09:00![]() |
324 | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. | 07.02.2022 08:00 | 07.02.2022 16:00 | |||||
místo ZK: knihovna ústavu 324 |
Výsledky 1-5 z 5 1