Termíny zkoušek - přihlašování
2
(verze: 231)
Zapisování do roku 2023/2024 letní -
Nastavení
Login :
Heslo :
Studijní Informační Systém
Stránka se načítá...
Aplikace
Termíny zkoušek - přihlašování
2
--:--
Přijímací řízení
x
Termíny zkoušek - přihlašování
2
Předměty
Prohlížet termíny
Nastavení
Váš prohlížeč nepodporuje JavaScript nebo je jeho podpora vypnutá. Některé funkce nemusejí být dostupné.
Anketu můžete vyplnit na
http://www.erudio.cz
Filtr:
Zobrazovat:
Typ:
všechny předměty
Fakulta:
---
Fakulta chemické technologie
Fakulta technologie ochrany prostředí
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Fakulta chemicko-inženýrská
Celoškolská pracoviště VŠCHT Praha
Katedra:
---
Děkanát FPBT (352)
Ústav analýzy potravin a výživy (323)
Ústav biochemie a mikrobiologie (320)
Ústav biotechnologie (319)
Ústav chemie přírodních látek (342)
Ústav konzervace potravin (324)
Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Ústav sacharidů a cereálií (321)
Předmět:
---
Food Chemistry - AB323001
Analysis of Food and Natural Products: Laboratory - AB323002
Sensory Analysis - AB323003
Food and Natural Products Analysis - AB323010
Human Nutrition and Nutritional Policy - AB323011
Chemical Food Safety - AM323001
Reaction Mechanisms in Food Chemistry - AM323004
Isolation and Separation Methods - AM323010
Special Food Analysis - AM323015
Analysis of Bioactive Compounds - AM323016
Control of Food Raw Materials and Commodities: Laboratory - AM323019
Gas Chromatography in Analysis of Foods and Natural Products - AP323001
Liquid chromatography in Analysis of Foods and Natural Products - AP323002
Development and Optimisation of Procedures in Analytical Laboratory - AP323003
Special sensory analysis - AP323004
Trace element analysis of biological samples - AP323005
Strategies of processing of chromatographic and mass spectrometric data - AP323006
Chemical and biochemical changes in food and natural products - AP323007
Recent trends in isolation and separation methods - AP323008
Special analysis of food and natural products - AP323010
Nutrition and Health: Risks and benefits - AP323011
Implementation of analytical methods in crisis situations - AP323012
Chemie potravin - B323001
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů - B323002
Senzorická analýza - B323003
Úvod do potravinářské legislativy - B323004
Potravinářské zbožíznalství - B323005
Statistické zpracování dat - B323006
Zdravotní nezávadnost potravin - B323007
Analýza potravin v kontrolní praxi - B323008
Laboratoř analýzy potravin v kontrolní praxi - B323009
Analýza potravin a přírodních produktů - B323010
Výživa a výživová politika - B323011
Analytické metody ve forenzní analýze - B323012
Potravinářská legislativa - B323013
Výživa člověka - B323014
Hodnocení nutričního stavu populace - B323015
Nutriční diagnostika a informatika - B323016
Fyziologie výživy - B323017
Chemická bezpečnost potravin - M323001
Dietologie - M323002
Laboratoř chemické bezpečnosti potravin - M323003
Reakční mechanismy v chemii potravin - M323004
Laboratoř reakčních mechanismů v chemii potravin - M323005
Chemometrie - M323006
Technologie přípravy stravy - M323007
Fyziologie a pathofyziologie lidské výživy - M323008
Toxikologie potravin - M323009
Izolační a separační metody - M323010
Laboratorní projekt I - M323011
Laboratorní projekt II - M323012
Jakost v laboratorní a výrobní praxi - M323013
Nutraceutika a funkční potraviny - M323014
Speciální analýza potravin - M323015
Analýza biologicky aktivních látek - M323016
Interpretace chromatografických a hmotnostně-spektrometrických dat - M323017
Chemie potravinových surovin a výrobků - M323018
Laboratoř kontroly potravinářských surovin a výrobků - M323019
Strategie průkazu falšování potravin a doplňků stravy - M323020
Laboratoř instrumentálních metod v analýze potravin - M323021
Laboratoř chromatografie a hmotnostní spektrometrie - M323022
Plynová chromatografie v analýze potravin a přírodních produktů - P323001
Kapalinová chromatografie v analýze potravin a přírodních produktů - P323002
Vývoj a optimalizace postupů v analytické laboratoři - P323003
Speciální senzorická analýza - P323004
Analýza stopových prvků v biologických materiálech - P323005
Strategie zpracování chromatografických a spektrometrických dat - P323006
Chemické a biochemické změny v potravinách a přírodních produktech - P323007
Moderní trendy v izolačních a separačních metodách - P323008
Speciální analýza potravin a přírodních produktů - P323010
Výživa a zdraví: rizika a benefity - P323011
Implementace analytických metod v krizových situacích - P323012
Vyučující:
---
Cejpek Karel
Chrpová Diana
Doležal Marek
Dvořáková Darina
Hajšlová Jana
Hradecká Beverly
Ilko Vojtech
Kocourek Vladimír
Kohoutková Jana
Pánek Jan
Panovská Zdeňka
Poustka Jan
Pulkrabová Jana
Schulzová Věra
Stránská Milena
Tomaniová Monika
Vlastnosti:
jen budoucí
jen volné
Seznam:
denní
týdenní
Výsledků na stránku:
20
50
100
250
500
*
nenalezena žádná data
webmaster@vscht.cz
Studijní oddělení (studium@vscht.cz)
VŠCHT Praha