Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
![]() |
Kapacita | Předmět | Fakulta | Typ | Semestr | Datum | Hodina | Budova | Místnost | Garant termínu | Učitel | Odhlásit do | Zápis do | Přihlašování od | |||
detail | 2/4![]() |
Systémy managementu kvality a bezpečnosti potravin (M324004) | FPBT | zkouška | zimní | 20.12.2022 - Úterý | 08:00 | VŠCHT budova B | B268A![]() |
324 | Ševčík Rudolf doc. Ing. Ph.D. | 19.12.2022 10:00 | 19.12.2022 10:00 | 16.12.2022 00:00 | ||
detail | 2/4![]() |
Technologie masa II (M324013) | FPBT | zkouška | zimní | 20.12.2022 - Úterý | 08:00 | VŠCHT budova B | B268A![]() |
324 | Ševčík Rudolf doc. Ing. Ph.D. | 19.12.2022 10:00 | 19.12.2022 10:00 | 16.12.2022 00:00 | ||
detail | 10/10 |
Principy úchovy potravin (M324005) | FPBT | zkouška | zimní | 21.12.2022 - Středa | 13:00 | 324 | Čížková Helena doc. Ing. Ph.D. | 20.12.2022 10:00 | 20.12.2022 10:00 | |||||
Ústní zkouška v b262 a b264, podmínkou účasti je splnění všech požadavků na zápočet | ||||||||||||||||
detail | 6/6 |
Technologie masa II (M324013) | FPBT | zkouška | zimní | 22.12.2022 - Čtvrtek | 10:00 | 324 | Ševčík Rudolf doc. Ing. Ph.D. | 21.12.2022 10:00 | 21.12.2022 10:00 | 16.12.2022 00:00 | ||||
detail | 0/4 |
Technologie zpracování ovoce a zeleniny II (M324011) | FPBT | zkouška | zimní | 23.12.2022 - Pátek | 09:00 | 324 | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. | 22.12.2022 10:00 | 22.12.2022 10:00 | |||||
knihovna ústavu 324 | ||||||||||||||||
detail | 4/5 |
Balení potravin (M324001) | FPBT | zkouška | zimní | 04.01.2023 - Středa | 09:00![]() |
324 | Vápenka Lukáš Ing. Ph.D. | 03.01.2023 10:00 | 03.01.2023 10:00 | 21.12.2022 09:00 | ||||
Místnost B264 | ||||||||||||||||
detail | 2/8 |
Principy úchovy potravin (M324005) | FPBT | zkouška | zimní | 04.01.2023 - Středa | 09:00 | 324 | Čížková Helena doc. Ing. Ph.D. | 03.01.2023 10:00 | 03.01.2023 10:00 | |||||
Ústní zkouška v b262 a b264, podmínkou účasti je splnění všech požadavků na zápočet | ||||||||||||||||
detail | 9/20 |
Autenticita a detekce falšování potravin (M324006) | FPBT | zkouška | zimní | 05.01.2023 - Čtvrtek | 09:00 | VŠCHT budova B | B02![]() |
324 | Čížková Helena doc. Ing. Ph.D. | 04.01.2023 10:00 | 04.01.2023 10:00 | |||
Po písemné zkoušce následuje ústní zkoušení v odpoledních hodinách. | ||||||||||||||||
detail | 0/7![]() |
Systémy managementu kvality a bezpečnosti potravin (M324004) | FPBT | zkouška | zimní | 05.01.2023 - Čtvrtek | 13:00 | VŠCHT budova B | B268A![]() |
324 | Pivoňka Jan Ing. Ph.D. | 04.01.2023 10:00 | 04.01.2023 10:00 | |||
detail | 1/4 |
Technologie zpracování ovoce a zeleniny II (M324011) | FPBT | zkouška | zimní | 06.01.2023 - Pátek | 09:00![]() |
324 | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. | 05.01.2023 10:00 | 05.01.2023 10:00 | |||||
knihovna ústavu 324 | ||||||||||||||||
detail | 4/5 |
Balení potravin (M324001) | FPBT | zkouška | zimní | 11.01.2023 - Středa | 09:00![]() |
324 | Vápenka Lukáš Ing. Ph.D. | 10.01.2023 10:00 | 10.01.2023 10:00 | 21.12.2022 09:00 | ||||
Místnost B264 | ||||||||||||||||
detail | 1/8 |
Principy úchovy potravin (M324005) | FPBT | zkouška | zimní | 11.01.2023 - Středa | 09:00 | 324 | Čížková Helena doc. Ing. Ph.D. | 10.01.2023 10:00 | 10.01.2023 10:00 | |||||
Ústní zkouška v b262 a b264, podmínkou účasti je splnění všech požadavků na zápočet | ||||||||||||||||
detail | 3/10 |
Autenticita a detekce falšování potravin (M324006) | FPBT | zkouška | zimní | 12.01.2023 - Čtvrtek | 09:00 | VŠCHT budova B | B02![]() |
324 | Čížková Helena doc. Ing. Ph.D. | 11.01.2023 10:00 | 11.01.2023 10:00 | |||
Po písemné zkoušce následuje ústní zkoušení v odpoledních hodinách. | ||||||||||||||||
detail | 2/7![]() |
Systémy managementu kvality a bezpečnosti potravin (M324004) | FPBT | zkouška | zimní | 12.01.2023 - Čtvrtek | 13:00 | VŠCHT budova B | B268A![]() |
324 | Pivoňka Jan Ing. Ph.D. | 11.01.2023 10:00 | 11.01.2023 10:00 | |||
detail | 3/4 |
Technologie zpracování ovoce a zeleniny II (M324011) | FPBT | zkouška | zimní | 13.01.2023 - Pátek | 09:00![]() |
324 | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. | 12.01.2023 10:00 | 12.01.2023 10:00 | |||||
knihovna ústavu 324 | ||||||||||||||||
detail | 3/6 |
Systémy managementu kvality a bezpečnosti potravin (M324004) | FPBT | zkouška | zimní | 16.01.2023 - Pondělí | 09:00 | VŠCHT budova B | B22![]() |
324 | Ševčík Rudolf doc. Ing. Ph.D. | 15.01.2023 10:00 | 15.01.2023 10:00 | 02.01.2023 00:00 | ||
detail | 3/6 |
Technologie masa II (M324013) | FPBT | zkouška | zimní | 16.01.2023 - Pondělí | 09:00 | VŠCHT budova B | B22![]() |
324 | Ševčík Rudolf doc. Ing. Ph.D. | 15.01.2023 10:00 | 15.01.2023 10:00 | 02.01.2023 00:00 | ||
detail | 4/5 |
Balení potravin (M324001) | FPBT | zkouška | zimní | 18.01.2023 - Středa | 09:00![]() |
324 | Vápenka Lukáš Ing. Ph.D. | 17.01.2023 10:00 | 17.01.2023 10:00 | 21.12.2022 09:00 | ||||
Místnost B264 | ||||||||||||||||
detail | 0/8 |
Principy úchovy potravin (M324005) | FPBT | zkouška | zimní | 18.01.2023 - Středa | 09:00 | 324 | Čížková Helena doc. Ing. Ph.D. | 17.01.2023 10:00 | 17.01.2023 10:00 | |||||
Ústní zkouška v b262 a b264, podmínkou účasti je splnění všech požadavků na zápočet | ||||||||||||||||
detail | 2/4 |
Technologie zpracování ovoce a zeleniny II (M324011) | FPBT | zkouška | zimní | 18.01.2023 - Středa | 09:00![]() |
324 | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. | 17.01.2023 10:00 | 17.01.2023 10:00 | |||||
knihovna ústavu 324 | ||||||||||||||||
detail | 5/10 |
Autenticita a detekce falšování potravin (M324006) | FPBT | zkouška | zimní | 19.01.2023 - Čtvrtek | 09:00 | VŠCHT budova B | B02![]() |
324 | Čížková Helena doc. Ing. Ph.D. | 18.01.2023 10:00 | 18.01.2023 10:00 | |||
Po písemné zkoušce následuje ústní zkoušení v odpoledních hodinách. | ||||||||||||||||
detail | 5/7![]() |
Systémy managementu kvality a bezpečnosti potravin (M324004) | FPBT | zkouška | zimní | 19.01.2023 - Čtvrtek | 13:00 | VŠCHT budova B | B268A![]() |
324 | Pivoňka Jan Ing. Ph.D. | 18.01.2023 10:00 | 18.01.2023 10:00 | |||
detail | 1/4 |
Technologie zpracování ovoce a zeleniny II (M324011) | FPBT | zkouška | zimní | 23.01.2023 - Pondělí | 09:00![]() |
324 | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. | 22.01.2023 10:00 | 22.01.2023 10:00 | |||||
knihovna ústavu 324 | ||||||||||||||||
detail | 2/6 |
Systémy managementu kvality a bezpečnosti potravin (M324004) | FPBT | zkouška | zimní | 23.01.2023 - Pondělí | 10:00 | VŠCHT budova B | B22![]() |
324 | Ševčík Rudolf doc. Ing. Ph.D. | 22.01.2023 10:00 | 22.01.2023 10:00 | 02.01.2023 00:00 | ||
detail | 2/6 |
Technologie masa II (M324013) | FPBT | zkouška | zimní | 23.01.2023 - Pondělí | 10:00 | VŠCHT budova B | B22![]() |
324 | Ševčík Rudolf doc. Ing. Ph.D. | 22.01.2023 10:00 | 22.01.2023 10:00 | 02.01.2023 00:00 | ||
detail | 2/5 |
Balení potravin (M324001) | FPBT | zkouška | zimní | 25.01.2023 - Středa | 09:00![]() |
324 | Vápenka Lukáš Ing. Ph.D. | 24.01.2023 10:00 | 24.01.2023 10:00 | 21.12.2022 09:00 | ||||
Místnost B264 | ||||||||||||||||
detail | 2/8 |
Principy úchovy potravin (M324005) | FPBT | zkouška | zimní | 25.01.2023 - Středa | 09:00 | 324 | Čížková Helena doc. Ing. Ph.D. | 24.01.2023 10:00 | 24.01.2023 10:00 | |||||
Ústní zkouška v b262 a b264, podmínkou účasti je splnění všech požadavků na zápočet | ||||||||||||||||
detail | 0/2 |
Autenticita a detekce falšování potravin (M324006) | FPBT | zkouška | zimní | 26.01.2023 - Čtvrtek | 10:00 | 324 | Čížková Helena doc. Ing. Ph.D. | 25.01.2023 10:00 | 25.01.2023 10:00 | |||||
V místnosti 262b. Po písemné zkoušce následuje ústní zkoušení v odpoledních hodinách. | ||||||||||||||||
detail | 5/7![]() |
Systémy managementu kvality a bezpečnosti potravin (M324004) | FPBT | zkouška | zimní | 26.01.2023 - Čtvrtek | 13:00 | VŠCHT budova B | B268A![]() |
324 | Pivoňka Jan Ing. Ph.D. | 25.01.2023 10:00 | 25.01.2023 10:00 | |||
detail | 0/4 |
Technologie zpracování ovoce a zeleniny II (M324011) | FPBT | zkouška | zimní | 30.01.2023 - Pondělí | 09:00![]() |
324 | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. | 29.01.2023 10:00 | 29.01.2023 10:00 | |||||
knihovna ústavu 324 | ||||||||||||||||
detail | 3/5 |
Balení potravin (M324001) | FPBT | zkouška | zimní | 01.02.2023 - Středa | 09:00![]() |
324 | Vápenka Lukáš Ing. Ph.D. | 31.01.2023 10:00 | 31.01.2023 10:00 | 21.12.2022 09:00 | ||||
Místnost B264 | ||||||||||||||||
detail | 2/4 |
Principy úchovy potravin (M324005) | FPBT | zkouška | zimní | 01.02.2023 - Středa | 09:00 | 324 | Čížková Helena doc. Ing. Ph.D. | 31.01.2023 10:00 | 31.01.2023 10:00 | |||||
Ústní zkouška v b262 a b264, podmínkou účasti je splnění všech požadavků na zápočet | ||||||||||||||||
detail | 1/2 |
Autenticita a detekce falšování potravin (M324006) | FPBT | zkouška | zimní | 02.02.2023 - Čtvrtek | 10:00 | 324 | Čížková Helena doc. Ing. Ph.D. | 01.02.2023 10:00 | 01.02.2023 10:00 | |||||
V místnosti 262b. Po písemné zkoušce následuje ústní zkoušení v odpoledních hodinách. | ||||||||||||||||
detail | 2/4 |
Principy úchovy potravin (M324005) | FPBT | zkouška | zimní | 08.02.2023 - Středa | 08:00 | 324 | Čížková Helena doc. Ing. Ph.D. | 07.02.2023 08:00 | 07.02.2023 08:00 | |||||
Ústní zkouška v b262 a b264, podmínkou účasti je splnění všech požadavků na zápočet | ||||||||||||||||
detail | 0/6 |
Systémy managementu kvality a bezpečnosti potravin (M324004) | FPBT | zkouška | zimní | 08.02.2023 - Středa | 08:30 | VŠCHT budova B | B21![]() |
324 | Ševčík Rudolf doc. Ing. Ph.D. | 07.02.2023 10:00 | 07.02.2023 10:00 | 06.02.2023 00:00 | ||
detail | 3/5 |
Balení potravin (M324001) | FPBT | zkouška | zimní | 08.02.2023 - Středa | 09:00![]() |
324 | Vápenka Lukáš Ing. Ph.D. | 07.02.2023 10:00 | 07.02.2023 10:00 | 21.12.2022 09:00 | ||||
Místnost B264 | ||||||||||||||||
detail | 0/2 |
Autenticita a detekce falšování potravin (M324006) | FPBT | zkouška | zimní | 09.02.2023 - Čtvrtek | 09:00 | 324 | Čížková Helena doc. Ing. Ph.D. | 08.02.2023 10:00 | 08.02.2023 10:00 | |||||
V místnosti 262b. Po písemné zkoušce následuje ústní zkoušení v odpoledních hodinách. | ||||||||||||||||
detail | 1/2 |
Technologie zpracování ovoce a zeleniny II (M324011) | FPBT | zkouška | zimní | 10.02.2023 - Pátek | 09:00![]() |
324 | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. | 09.02.2023 10:00 | 09.02.2023 10:00 | |||||
knihovna ústavu 324 |
Výsledky 1-38 z 38 1