Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
![]() |
Kapacita | Předmět | Fakulta | Typ | Semestr | Datum | Hodina | Budova | Místnost | Garant termínu | Učitel | Odhlásit do | Zápis do | Přihlašování od | |||
detail | 8/8 |
Analýza potravin a přírodních produktů (B323010) | FPBT | zkouška | zimní | 17.12.2024 - Úterý | 14:00 | VŠCHT budova B | B11![]() |
323 | Pulkrabová Jana prof. Ing. Ph.D. | 16.12.2024 10:00 | 16.12.2024 10:00 | |||
Písemná část zkoušky, čas ústní zkoušky bude upřesněn. |
||||||||||||||||
detail | 10/10 |
Analýza potravin a přírodních produktů (B323010) | FPBT | zkouška | zimní | 08.01.2025 - Středa | 09:00 | VŠCHT budova B | B32![]() |
323 | Pulkrabová Jana prof. Ing. Ph.D. | 07.01.2025 10:00 | 07.01.2025 10:00 | |||
Písemná část zkoušky, čas ústní zkoušky bude upřesněn. |
||||||||||||||||
detail | 10/10 |
Analýza potravin a přírodních produktů (B323010) | FPBT | zkouška | zimní | 15.01.2025 - Středa | 09:00 | VŠCHT budova B | B32![]() |
323 | Pulkrabová Jana prof. Ing. Ph.D. | 14.01.2025 10:00 | 14.01.2025 10:00 | |||
Písemná část zkoušky, čas ústní zkoušky bude upřesněn. |
||||||||||||||||
detail | 10/10 |
Analýza potravin a přírodních produktů (B323010) | FPBT | zkouška | zimní | 22.01.2025 - Středa | 09:00 | VŠCHT budova B | B32![]() |
323 | Pulkrabová Jana prof. Ing. Ph.D. | 21.01.2025 10:00 | 21.01.2025 10:00 | |||
Písemná část zkoušky, čas ústní zkoušky bude upřesněn. |
||||||||||||||||
detail | 7/10 |
Analýza potravin a přírodních produktů (B323010) | FPBT | zkouška | zimní | 29.01.2025 - Středa | 09:00 | VŠCHT budova B | B32![]() |
323 | Pulkrabová Jana prof. Ing. Ph.D. | 28.01.2025 10:00 | 28.01.2025 10:00 | |||
Písemná část zkoušky, čas ústní zkoušky bude upřesněn. |
||||||||||||||||
detail | 5/10 |
Analýza potravin a přírodních produktů (B323010) | FPBT | zkouška | zimní | 05.02.2025 - Středa | 09:00 | VŠCHT budova B | B32![]() |
323 | Pulkrabová Jana prof. Ing. Ph.D. | 04.02.2025 10:00 | 04.02.2025 10:00 | |||
Písemná část zkoušky, čas ústní zkoušky bude upřesněn. |
Výsledky 1-6 z 6 1