Termíny zkoušek - přihlašování
2
(verze: 232)
Zapisování do roku 2024/2025 letní
Login :
Heslo :
Studijní Informační Systém
Stránka se načítá...
Aplikace
Termíny zkoušek - přihlašování
2
--:--
Přijímací řízení
x
Termíny zkoušek - přihlašování
2
Předměty
Prohlížet termíny
Váš prohlížeč nepodporuje JavaScript nebo je jeho podpora vypnutá. Některé funkce nemusejí být dostupné.
Anketu můžete vyplnit na
http://www.erudio.cz
Filtr:
Zobrazovat:
Typ:
všechny předměty
Fakulta:
---
Fakulta chemické technologie
Fakulta technologie ochrany prostředí
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Fakulta chemicko-inženýrská
Celoškolská pracoviště VŠCHT Praha
Katedra:
---
Děkanát FPBT (352)
Ústav analýzy potravin a výživy (323)
Ústav biochemie a mikrobiologie (320)
Ústav biotechnologie (319)
Ústav chemie přírodních látek (342)
Ústav konzervace potravin (324)
Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Ústav sacharidů a cereálií (321)
Předmět:
---
Food Technology - AB321001
Food Technology and Biotechnology - AB321002
Food and Biochemical Process Engineering - AM321001
Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology - AM321006
Supplementary food rheology - AP321001
Polysaccharides, Properties and Applications - AP321002
Advances in Food Processes - AP321003
Technologie potravin - B321001
Potravinářské technologie a biotechnologie - B321002
Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob - M321001
Přírodní a modifikované polysacharidy ve farmacii - M321002
Aplikovaná výpočetní technika - M321003
Výpočetní metody a modelování v oboru - M321004
Výroba potravin a nutriční hodnota - M321005
Technologie cukru - M321007
Technologie čokolády a cukrovinek - M321008
Cereální technologie - M321009
Chemie a technologie škrobu - M321010
Přírodní a modifikované polysacharidy - M321022
Laboratoř oboru - M352006
Polysacharidy, jejich vlastnosti a využití - P320015
Reologie v cereální technologii - P321001
Polysacharidy, jejich vlastnosti a využití - P321002
Pokroky procesů potravinářských výrob - P321003
Vyučující:
---
Čopíková Jana
Sinica Andrej
Vlastnosti:
jen budoucí
jen volné
Seznam:
denní
týdenní
Výsledků na stránku:
20
50
100
250
500
Kapacita
Předmět
Fakulta
Typ
Semestr
Datum
Hodina
Budova
Místnost
Garant termínu
Učitel
Odhlásit do
Zápis do
Přihlašování od
detail
3/3
Technologie čokolády a cukrovinek (M321008)
FPBT
zkouška
letní
16.05.2025 - Pátek
10:00
321
Čopíková Jana prof. Ing. CSc.
15.05.2025 11:00
15.05.2025 11:00
22.04.2025 00:00
Místnost 40B nebo 48B.
detail
1/3
Technologie čokolády a cukrovinek (M321008)
FPBT
zkouška
letní
05.06.2025 - Čtvrtek
09:00
321
Čopíková Jana prof. Ing. CSc.
04.06.2025 10:00
04.06.2025 10:00
detail
0/3
Technologie čokolády a cukrovinek (M321008)
FPBT
zkouška
letní
12.06.2025 - Čtvrtek
09:00
321
Čopíková Jana prof. Ing. CSc.
11.06.2025 10:00
11.06.2025 10:00
01.05.2025 00:00
48 B nebo 40 B
Výsledky
1-3
z
3
1
webmaster@vscht.cz
Studijní oddělení (studium@vscht.cz)
VŠCHT Praha