Termíny zkoušek - přihlašování
2
(verze: 231)
Zapisování do roku 2024/2025 zimní
Login :
Heslo :
Studijní Informační Systém
Stránka se načítá...
Aplikace
Termíny zkoušek - přihlašování
2
--:--
Přijímací řízení
x
Termíny zkoušek - přihlašování
2
Předměty
Prohlížet termíny
Váš prohlížeč nepodporuje JavaScript nebo je jeho podpora vypnutá. Některé funkce nemusejí být dostupné.
Anketu můžete vyplnit na
http://www.erudio.cz
Filtr:
Zobrazovat:
Typ:
všechny předměty
Fakulta:
---
Fakulta chemické technologie
Fakulta technologie ochrany prostředí
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Fakulta chemicko-inženýrská
Celoškolská pracoviště VŠCHT Praha
Katedra:
---
Děkanát FPBT (352)
Ústav analýzy potravin a výživy (323)
Ústav biochemie a mikrobiologie (320)
Ústav biotechnologie (319)
Ústav chemie přírodních látek (342)
Ústav konzervace potravin (324)
Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Ústav sacharidů a cereálií (321)
Předmět:
---
Lactic Acid Bacteria - AP322001
Surfactant Chemistry and Detergent Technology - AP322002
Chemistry and Technology of Cosmetics - AP322003
Physical - Chemical Properties of Foods - AP322004
Advances in food technology - AP352001
Process chemistry and quality control in food industry - AP352002
Fyzikální vlastnosti potravin - B322001
Úvod do potravinářských a biochemických věd - B322002
Probiotika a funkční potraviny I - B322003
Základy kosmetiky - B322004
Hygiena a sanitace potravinářských výrob - M322001
Procesní chemie potravin - M322002
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin - M322003
Mikrobiologie potravin a kosmetiky - M322004
Chemie a technologie kosmetiky - M322005
Tenzidy a detergenty - M322008
Probiotika a funkční potraviny II - M322009
Technologie mléčných výrobků I - M322010
Technologie mléčných výrobků II - M322011
Chemie a technologie tuků I - M322012
Chemie a technologie tuků II - M322013
Technologický projekt - M352007
Bakterie mléčného kvašení - P322001
Chemie tenzidů a technologie detergentů - P322002
Chemie a technologie kosmetiky - P322003
Fyzikálně-chemické vlastnosti potravin - P322004
Pokroky v technologii oboru - P352001
Procesní chemie a procesní analýza potravinářských výrob - P352002
Vyučující:
---
Filip Vladimír
Hrádková Iveta
Štětina Jiří
Vlastnosti:
jen budoucí
jen volné
Seznam:
denní
týdenní
Výsledků na stránku:
20
50
100
250
500
*
nenalezena žádná data
webmaster@vscht.cz
Studijní oddělení (studium@vscht.cz)
VŠCHT Praha