Termíny zkoušek - přihlašování
2
(verze: 231)
Zapisování do roku 2024/2025 zimní
Login :
Heslo :
Studijní Informační Systém
Stránka se načítá...
Aplikace
Termíny zkoušek - přihlašování
2
--:--
Přijímací řízení
x
Termíny zkoušek - přihlašování
2
Předměty
Prohlížet termíny
Váš prohlížeč nepodporuje JavaScript nebo je jeho podpora vypnutá. Některé funkce nemusejí být dostupné.
Anketu můžete vyplnit na
http://www.erudio.cz
Filtr:
Zobrazovat:
Typ:
všechny předměty
Fakulta:
---
Fakulta chemické technologie
Fakulta technologie ochrany prostředí
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Fakulta chemicko-inženýrská
Celoškolská pracoviště VŠCHT Praha
Katedra:
---
Děkanát FPBT (352)
Ústav analýzy potravin a výživy (323)
Ústav biochemie a mikrobiologie (320)
Ústav biotechnologie (319)
Ústav chemie přírodních látek (342)
Ústav konzervace potravin (324)
Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Ústav sacharidů a cereálií (321)
Předmět:
---
Food Chemistry - AB323001
Analysis of Food and Natural Products: Laboratory - AB323002
Sensory Analysis - AB323003
Food and Natural Products Analysis - AB323010
Human Nutrition and Nutritional Policy - AB323011
Chemical Food Safety - AM323001
Reaction Mechanisms in Food Chemistry - AM323004
Isolation and Separation Methods - AM323010
Special Food Analysis - AM323015
Analysis of Bioactive Compounds - AM323016
Control of Food Raw Materials and Commodities: Laboratory - AM323019
Gas Chromatography in Analysis of Foods and Natural Products - AP323001
Liquid chromatography in Analysis of Foods and Natural Products - AP323002
Development and Optimisation of Procedures in Analytical Laboratory - AP323003
Special sensory analysis - AP323004
Trace element analysis of biological samples - AP323005
Strategies of processing of chromatographic and mass spectrometric data - AP323006
Chemical and biochemical changes in food and natural products - AP323007
Recent trends in isolation and separation methods - AP323008
Special analysis of food and natural products - AP323010
Nutrition and Health: Risks and benefits - AP323011
Implementation of analytical methods in crisis situations - AP323012
Chemie potravin - B323001
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů - B323002
Senzorická analýza - B323003
Úvod do potravinářské legislativy - B323004
Potravinářské zbožíznalství - B323005
Statistické zpracování dat - B323006
Zdravotní nezávadnost potravin - B323007
Analýza potravin v kontrolní praxi - B323008
Laboratoř analýzy potravin v kontrolní praxi - B323009
Analýza potravin a přírodních produktů - B323010
Výživa a výživová politika - B323011
Analytické metody ve forenzní analýze - B323012
Potravinářská legislativa - B323013
Výživa člověka - B323014
Hodnocení nutričního stavu populace - B323015
Nutriční diagnostika a informatika - B323016
Fyziologie výživy - B323017
Chemická bezpečnost potravin - M323001
Dietologie - M323002
Laboratoř chemické bezpečnosti potravin - M323003
Reakční mechanismy v chemii potravin - M323004
Laboratoř reakčních mechanismů v chemii potravin - M323005
Chemometrie - M323006
Technologie přípravy stravy - M323007
Fyziologie a pathofyziologie lidské výživy - M323008
Toxikologie potravin - M323009
Izolační a separační metody - M323010
Laboratorní projekt I - M323011
Laboratorní projekt II - M323012
Jakost v laboratorní a výrobní praxi - M323013
Nutraceutika a funkční potraviny - M323014
Speciální analýza potravin - M323015
Analýza biologicky aktivních látek - M323016
Interpretace chromatografických a hmotnostně-spektrometrických dat - M323017
Chemie potravinových surovin a výrobků - M323018
Laboratoř kontroly potravinářských surovin a výrobků - M323019
Strategie průkazu falšování potravin a doplňků stravy - M323020
Laboratoř instrumentálních metod v analýze potravin - M323021
Laboratoř chromatografie a hmotnostní spektrometrie - M323022
Plynová chromatografie v analýze potravin a přírodních produktů - P323001
Kapalinová chromatografie v analýze potravin a přírodních produktů - P323002
Vývoj a optimalizace postupů v analytické laboratoři - P323003
Speciální senzorická analýza - P323004
Analýza stopových prvků v biologických materiálech - P323005
Strategie zpracování chromatografických a spektrometrických dat - P323006
Chemické a biochemické změny v potravinách a přírodních produktech - P323007
Moderní trendy v izolačních a separačních metodách - P323008
Speciální analýza potravin a přírodních produktů - P323010
Výživa a zdraví: rizika a benefity - P323011
Implementace analytických metod v krizových situacích - P323012
Vyučující:
---
Kohoutková Jana
Poustka Jan
Vlastnosti:
jen budoucí
jen volné
Seznam:
denní
týdenní
Výsledků na stránku:
20
50
100
250
500
*
nenalezena žádná data
webmaster@vscht.cz
Studijní oddělení (studium@vscht.cz)
VŠCHT Praha