PředmětyPředměty(verze: 898)
Vyučující, akademický rok 2021/2022
  
Šárka Evžen doc. Ing. CSc.
Adresa:
Sídlo:
Telefon: 22044 3115
Fax:
E-Mail: evzen.sarka@vscht.cz
Další informace:  
 
Katedra: Ústav sacharidů a cereálií (321)
:
:
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedra
detail D321006 Základy reologie potravin oba 0/0 Jiné [HT] 321
detail M321004 Výpočetní metody a modelování v oboru zimní zimní s.:2/2 KZ [HT] 321
detail M321001 Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob zimní zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] 321
detail D321009 Vybrané kapitoly z chemie a technologie škrobu oba 0/0 Jiné [HT] 321
detail M352005 Technologie potravin oboru II zimní zimní s.:4/0 Z+Zk [HT] 352
detail B321001 Technologie potravin letní letní s.:5/1 Z+Zk [HT] 321
detail N321023 Technologie potravin letní letní s.:5/1 Z+Zk [HT] 321
detail AP321001 Supplementary food rheology oba 3/0 Jiné [HT] 321
detail P321001 Reologie v cereální technologii oba 3/0 Jiné [HT] 321
detail M321002 Přírodní a modifikované polysacharidy ve farmacii zimní zimní s.:2/0 Zk [HT] 321
detail M321022 Přírodní a modifikované polysacharidy letní letní s.:2/0 Zk [HT] 321
detail AV963004 Project B oba 0/15 KZ [HT] 974
detail M322002 Procesní chemie potravin oba 3/2 Z+Zk [HT] 322
detail B321002 Potravinářské technologie a biotechnologie letní letní s.:3/0 KZ [HT] 321
detail M352006 Laboratoř oboru letní letní s.:0/8 KZ [HT] 352
detail AB352004 Food Technology and Biotechnology I letní letní s.:3/0 Zk [HT] 321
detail AB321002 Food Technology and Biotechnology letní letní s.:3/0 KZ [HT] 321
detail S321023 Food Technology zimní zimní s.:5/1 Z+Zk [HT] 321
detail AB321001 Food Technology letní letní s.:5/1 Z+Zk [HT] 321
detail AM321006 Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology zimní zimní s.:2/2 Z+Zk [HT] 321
 
VŠCHT Praha