PředmětyPředměty(verze: 877)
Vyučující, akademický rok 2020/2021
  
Henke Svatopluk Ing. Ph.D.
Adresa:
Sídlo:
Fax:
Další informace:  
 
Katedra: Ústav sacharidů a cereálií (321)
Telefon:
E-Mail: svatopluk.henke@vscht.cz
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedra
detail M321001 Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob zimní zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] 321
detail P321003 Pokroky procesů potravinářských výrob oba 3/0 Jiné [HT] 321
detail S321023 Food Technology zimní zimní s.:5/1 Z+Zk [HT] 321
detail S321001 Food Process Quality Control zimní zimní s.:3/0 Zk [HT] 321
detail AM321001 Food and Biochemical Process Engineering zimní zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] 321
detail AP321003 Advances in Food Processes oba 3/0 Jiné [HT] 321
detail S321017 Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology: Laboratory letní letní s.:0/7 KZ [HT] 321
detail S321008 Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology zimní zimní s.:2/2 Zk [HT] 321
 
VŠCHT Praha