PředmětyPředměty(verze: 896)
Vyučující, akademický rok 2021/2022
  
Filip Vladimír prof. Ing. CSc.
Adresa:
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail: filipv@vscht.cz
Další informace:  
 
Katedra: Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
:
:
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedra
detail P352001 Pokroky v technologii oboru oba 2/1 Jiné [HT] 352
detail D322005 Chemie tenzidů a technologie detergentů oba 0/0 Jiné [HT] 322
detail D322004 Chemie lipidů a technologie tuků oba 0/0 Jiné [HT] 322
detail AP352001 Advances in food technology oba 2/1 Jiné [HT] 352
detail M322002 Procesní chemie potravin oba 3/2 Z+Zk [HT] 322
detail M352004 Technologie potravin oboru I letní letní s.:4/0 Z+Zk [HT] 352
detail AB321002 Food Technology and Biotechnology letní letní s.:3/0 KZ [HT] 321
detail N321023 Technologie potravin letní letní s.:5/1 Z+Zk [HT] 321
detail B321002 Potravinářské technologie a biotechnologie letní letní s.:3/0 KZ [HT] 321
detail B321001 Technologie potravin letní letní s.:5/1 Z+Zk [HT] 321
detail AB321001 Food Technology letní letní s.:5/1 Z+Zk [HT] 321
detail AB352005 Food Technology and Biotechnology II zimní zimní s.:3/0 Zk [HT] 322
detail S321023 Food Technology zimní zimní s.:5/1 Z+Zk [HT] 321
detail N352016 Technologie potravin oboru II zimní zimní s.:4/0 Z+Zk [HT] 352
detail B322002 Úvod do potravinářských a biochemických věd zimní zimní s.:2/0 Zk [HT] 322
detail M352005 Technologie potravin oboru II zimní zimní s.:4/0 Z+Zk [HT] 352
 
VŠCHT Praha