PředmětyPředměty(verze: 877)
Vyučující, akademický rok 2020/2021
  
Štětina Jiří doc. Ing. CSc.
Adresa:
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail: stetinaj@vscht.cz
Další informace:  
 
Katedra: Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
:
:
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedra
detail M321001 Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob zimní zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] 321
detail D322002 Technologie mlékárenských výrob oba 0/0 Jiné [HT] 322
detail N352015 Technologický projekt zimní zimní s.:0/8 KZ [HT] 352
detail M352007 Technologický projekt zimní zimní s.:0/8 KZ [HT] 352
detail AP322004 Physical - Chemical Properties of Foods oba 3/0 Jiné [HT] 322
detail N322022 Fyzikální vlastnosti potravin II zimní zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] 322
detail N322002 Fyzikální vlastnosti potravin I letní letní s.:2/1 Z+Zk [HT] 322
detail D322006 Fyzikální vlastnosti potravin oba 0/0 Jiné [HT] 322
detail M322003 Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin zimní zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] 322
detail P322004 Fyzikálně-chemické vlastnosti potravin oba 3/0 Jiné [HT] 322
detail D322001 Chemie a analýza mlékárenských produktů oba 0/0 Jiné [HT] 322
 
VŠCHT Praha