PředmětyPředměty(verze: 896)
Vyučující, akademický rok 2021/2022
  
Cejpek Karel doc. Dr. Ing.
Adresa:
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail: cejpekk@vscht.cz
Další informace:  
 
Katedra: Ústav analýzy potravin a výživy (323)
:
:
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedra
detail S323001 Food Chemistry oba 3/0 Zk [HT] 323
detail D323030 Chemie potravin a přírodních produktů oba 0/0 Jiné [HT] 323
detail D323001 Reakční mechanismy v chemii potravin oba 0/0 Jiné [HT] 323
detail M323005 Laboratoř reakčních mechanismů v chemii potravin letní letní s.:0/6 KZ [HT] 323
detail B323001 Chemie potravin letní letní s.:3/1 Z+Zk [HT] 323
detail M323018 Chemie potravinových surovin a výrobků zimní zimní s.:2/0 Zk [HT] 323
detail P323007 Chemické a biochemické změny v potravinách a přírodních produktech zimní zimní s.:3/0 Jiné [HT] 323
detail B323002 Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů zimní zimní s.:0/5 KZ [HT] 323
detail M323021 Laboratoř instrumentálních metod v analýze potravin zimní zimní s.:0/6 KZ [HT] 323
detail AB323001 Food Chemistry zimní zimní s.:3/1 Z+Zk [HT] 323
detail AM323004 Reaction Mechanisms in Food Chemistry zimní zimní s.:2/0 Zk [HT] 323
detail M323011 Laboratorní projekt I zimní zimní s.:0/6 KZ [HT] 323
detail M323004 Reakční mechanismy v chemii potravin zimní zimní s.:2/0 Zk [HT] 323
detail AP323007 Chemical and biochemical changes in food and natural products zimní zimní s.:3/0 Jiné [HT] 323
 
VŠCHT Praha