PředmětyPředměty(verze: 948)
Vyučující, akademický rok 2023/2024
  
Skřivan Pavel Ing. CSc.
Adresa:
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail: Pavel.Skrivan@vscht.cz
Další informace:  
 
Fakulta: Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Katedra: Ústav sacharidů a cereálií (321)
Telefon:
E-mail:
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedraFakulta4EU+
detail AB321001 Food Technology letní letní s.:5/1, Z+Zk [HT] 321 FPBT ne
detail AP321001 Supplementary food rheology oba 3/0, Jiné [HT] 321 FPBT ne
detail B321001 Technologie potravin letní letní s.:5/1, Z+Zk [HT] 321 FPBT ne
detail B321002 Potravinářské technologie a biotechnologie letní letní s.:3/0, KZ [HT] 321 FPBT ne
detail CZV352001 Univerzita 3. věku zimní zimní s.:4/0, Z [HT] 352 FPBT ne
detail CZV352005 Univerzita 3. věku letní letní s.:4/0, Z [HT] 352 FPBT ne
detail M321004 Výpočetní metody a modelování v oboru zimní zimní s.:2/2, KZ [HT] 321 FPBT ne
detail M321009 Cereální technologie zimní zimní s.:2/0, Z+Zk [HT] 321 FPBT ne
detail M322001 Hygiena a sanitace potravinářských výrob zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 322 FPBT ne
detail M322004 Mikrobiologie potravin a kosmetiky zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 322 FPBT ne
detail M352002 Odborný projekt programu technologie potravin I oba 0/3, KZ [HT] 324 FPBT ne
detail M352003 Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin zimní zimní s.:0/5, KZ [HT] 324 FPBT ne
detail M352011 Odborný projekt programu technologie potravin II letní letní s.:0/3, KZ [HT] 324 FPBT ne
detail P321001 Reologie v cereální technologii oba 3/0, Jiné [HT] 321 FPBT ne
 
VŠCHT Praha