PředmětyPředměty(verze: 908)
Vyučované předměty, akademický rok 2022/2023
  
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedra
detail D322002 Technologie mlékárenských výrob oba 0/0, Jiné [HT] 322
detail D322001 Chemie a analýza mlékárenských produktů oba 0/0, Jiné [HT] 322
detail D322004 Chemie lipidů a technologie tuků oba 0/0, Jiné [HT] 322
detail D322005 Chemie tenzidů a technologie detergentů oba 0/0, Jiné [HT] 322
detail D322006 Fyzikální vlastnosti potravin oba 0/0, Jiné [HT] 322
detail D322008 Chemie a technologie kosmetiky oba 0/0, Jiné [HT] 322
detail AP322001 Lactic Acid Bacteria oba 3/0, Jiné [HT] 322
detail AP322002 Surfactant Chemistry and Detergent Technology oba 3/0, Jiné [HT] 322
detail AP322003 Chemistry and Technology of Cosmetics oba 3/0, Jiné [HT] 322
detail AP322004 Physical - Chemical Properties of Foods oba 3/0, Jiné [HT] 322
detail P322004 Fyzikálně-chemické vlastnosti potravin oba 3/0, Jiné [HT] 322
detail M322002 Procesní chemie potravin oba 3/2, Z+Zk [HT] 322
detail P322001 Bakterie mléčného kvašení oba 3/0, Jiné [HT] 322
detail P322002 Chemie tenzidů a technologie detergentů oba 3/0, Jiné [HT] 322
detail P322003 Chemie a technologie kosmetiky oba 3/0, Jiné [HT] 322
detail D322003 Bakterie mléčného kvašení oba 0/0, Jiné [HT] 322
detail B322003 Probiotika a funkční potraviny I letní letní s.:2/0, Zk [HT] 322
detail M322012 Chemie a technologie tuků I letní letní s.:2/0, Zk [HT] 322
detail M322010 Technologie mléčných výrobků I letní letní s.:2/0, Zk [HT] 322
detail B322001 Fyzikální vlastnosti potravin letní letní s.:2/1, KZ [HT] 322
detail M322008 Tenzidy a detergenty letní letní s.:2/1, Z+Zk [HT] 322
detail M322001 Hygiena a sanitace potravinářských výrob zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 322
detail M322009 Probiotika a funkční potraviny II zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 322
detail AB352005 Food Technology and Biotechnology II zimní zimní s.:3/0, Zk [HT] 322
detail M322011 Technologie mléčných výrobků II zimní zimní s.:2/0, Z+Zk [HT] 322
detail M322013 Chemie a technologie tuků II zimní zimní s.:2/0, Z+Zk [HT] 322
detail B322004 Základy kosmetiky zimní zimní s.:1/1, Z+Zk [HT] 322
detail B322002 Úvod do potravinářských a biochemických věd zimní zimní s.:2/0, Zk [HT] 322
detail M322003 Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 322
detail M322004 Mikrobiologie potravin a kosmetiky zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 322
detail M322005 Chemie a technologie kosmetiky zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 322
 
VŠCHT Praha