PředmětyPředměty(verze: 949)
Vyučované předměty, akademický rok 2023/2024
  
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevFakultaKatedraRozsah, examinaceseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestr4EU+
detail B324001 Principy úchovy a balení potravin 22330 324 zimní s.:2/1, KZ [HT] zimní ne
detail M352003 Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin 22330 324 zimní s.:0/5, KZ [HT] zimní ne
detail M324005 Principy úchovy potravin 22330 324 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní ne
detail M324014 Technologie minoritních živočišných produktů 22330 324 zimní s.:2/0, Zk [HT] zimní ne
detail M324013 Technologie masa II 22330 324 zimní s.:2/0, Z+Zk [HT] zimní ne
detail M324011 Technologie zpracování ovoce a zeleniny II 22330 324 zimní s.:2/0, Z+Zk [HT] zimní ne
detail CZV324006 Provozní a praktické laboratoře hodnocení potravin 22330 324 zimní s.:2/0, Zk [HS] zimní ne
detail CZV324005 Vybrané technologie potravin rostliného původu 22330 324 zimní s.:2/0, Zk [HS] zimní ne
detail CZV324003 Vybrané technologie potravin živočišného původu 22330 324 zimní s.:2/0, Zk [HS] zimní ne
detail M324001 Balení potravin 22330 324 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní ne
detail M324006 Autenticita a detekce falšování potravin 22330 324 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní ne
detail M324004 Systémy managementu kvality a bezpečnosti potravin 22330 324 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní ne
detail M324003 Využití a likvidace odpadů zemědělsko-potravinářského komplexu 22330 324 zimní s.:2/0, KZ [HT] zimní ne
detail CZV324002 Základy konzervace a mikrobiologie potravin 22330 324 letní s.:2/0, Zk [HS] letní ne
detail CZV324001 Základy potravinářské legislativy 22330 324 letní s.:2/0, Zk [HS] letní ne
detail B324003 Legislativní aspekty výroby potravin 22330 324 letní s.:2/0, KZ [HT] letní ne
detail B324002 Produkce potravinářských surovin 22330 324 letní s.:2/0, Zk [HT] letní ne
detail CZV324004 Základní systémy bezpečnosti a kvality potravin 22330 324 letní s.:2/0, Zk [HS] letní ne
detail M324007 Provozní analýza potravin 22330 324 letní s.:2/1, Z+Zk [HT] letní ne
detail M352011 Odborný projekt programu technologie potravin II 22330 324 letní s.:0/3, KZ [HT] letní ne
detail M324009 Průmyslová chemie 22330 324 letní s.:3/2, Z+Zk [HT] letní ne
detail AM324005 Principles of Food Preservation 22330 324 letní s.:2/1, Zk [HT] letní ne
detail M324012 Technologie masa I 22330 324 letní s.:2/0, Zk [HT] letní ne
detail AM324009 Industrial Chemistry 22330 324 letní s.:3/2, Z+Zk [HT] letní ne
detail M324010 Technologie zpracování ovoce a zeleniny I 22330 324 letní s.:2/0, Zk [HT] letní ne
detail M324008 Teorie spotřebitele 22330 324 letní s.:2/0, KZ [HT] letní ne
detail AP324002 Packaging and Packaging Technology in Food Industry 22330 324 2/1, Jiné [HT] oba ne
detail AP324004 Quality of Raw Materials 22330 324 2/1, Jiné [HT] oba ne
detail AP324005 Food Safety and Quality Management Systems 22330 324 3/0, Jiné [HT] oba ne
detail P324001 Trendy v konzervaci potravin 22330 324 2/1, Jiné [HT] oba ne
detail P324002 Obaly a obalová technika v potravinářském průmyslu 22330 324 2/1, Jiné [HT] oba ne
detail AP324001 Trends in Food Preservation 22330 324 2/1, Jiné [HT] oba ne
detail P324005 Systémy managementu kvality a bezpečnosti v agropotravinářském sektoru 22330 324 3/0, Jiné [HT] oba ne
detail M352002 Odborný projekt programu technologie potravin I 22330 324 0/3, KZ [HT] oba ne
detail P324004 Kvalita potravinářských surovin 22330 324 2/1, Jiné [HT] oba ne
 
VŠCHT Praha