PředmětyPředměty(verze: 853)
Vyučované předměty, akademický rok 2019/2020
  
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedra
detail M352002 Odborný projekt programu technologie potravin zimní zimní s.:0/3 KZ [HT] 352
detail N352004 Odborný projekt programu technologie potravin zimní zimní s.:0/3 KZ [HT] 352
detail AM352010 Biotechnology and Food Science - Laboratory Project II zimní zimní s.:0/10 KZ [HT] 352
detail S352003 Programme project III zimní zimní s.:2/12 KZ [HT] 352
detail S352001 Programme project I zimní zimní s.:3/4 KZ [HT] 352
detail N352002 Univerzita 3. věku zimní zimní s.:4/0 --- [HT] 352
detail N352015 Technologický projekt zimní zimní s.:0/8 KZ [HT] 352
detail N352016 Technologie potravin oboru II zimní zimní s.:4/0 Z+Zk [HT] 352
detail N352009 Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin zimní zimní s.:0/5 KZ [HT] 352
detail AM352008 Programme seminar and project - Biotechnology and Food Science zimní zimní s.:0/12 KZ [HT] 352
detail AM352009 Biotechnology and Food Science - Laboratory Project I letní letní s.:0/10 KZ [HT] 352
detail AM352001 Specialised Practice letní letní s.:0/0 Z [HT] 352
detail S352004 Food process quality control: Laboratory letní letní s.:0/7 KZ [HT] 352
detail N352014 Laboratoř oboru letní letní s.:0/8 KZ [HT] 352
detail N352052 Předtermín SZZ letní letní s.:0/0 Zk [HT] 352
detail S352002 Programme project II letní letní s.:1/5 KZ [HT] 352
detail N352003 Univerzita 3. věku letní letní s.:4/0 --- [HT] 352
detail N352013 Technologie potravin oboru I letní letní s.:4/0 Z+Zk [HT] 352
detail M352006 Laboratoř oboru letní letní s.:0/8 KZ [HT] 352
detail M352004 Technologie potravin oboru I letní letní s.:4/0 Z+Zk [HT] 352
detail AP352001 Advances in food technology oba 2/1 Jiné [HT] 352
detail P352002 Procesní chemie a procesní analýza potravinářských výrob oba 2/1 Jiné [HT] 352
detail P352001 Pokroky v technologii oboru oba 2/1 Jiné [HT] 352
detail AP352002 Process chemistry and quality control in food industry oba 2/1 Jiné [HT] 352
 
VŠCHT Praha