PředmětyPředměty(verze: 962)
Vyučované předměty, akademický rok 2019/2020
  
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedraFakulta4EU+
detail AP320009 Biochemical Methods oba 3/0, Jiné [HT] 320 22330 ne
detail P320009 Biochemické metody oba 3/0, Jiné [HT] 320 22330 ne
detail M320011 Biochemie a fyziologie rostlin letní letní s.:3/0, Zk [HT] 320 22330 ne
detail B320001 Biochemie I oba 3/1, Z+Zk [HT] 320 22330 ne
detail M320019 Biochemie mikroorganismů letní letní s.:2/0, Zk [HT] 320 22330 ne
detail M319002 Biochemie sekundárních metabolitů letní letní s.:2/1, Z+Zk [HT] 319 22330 ne
detail M320021 Bioléčiva zimní zimní s.:2/0, Zk [HT] 320 22330 ne
detail AP323007 Chemical and biochemical changes in food and natural products zimní zimní s.:3/0, Jiné [HT] 323 22330 ne
detail P323007 Chemické a biochemické změny v potravinách a přírodních produktech zimní zimní s.:3/0, Jiné [HT] 323 22330 ne
detail AM321001 Food and Biochemical Process Engineering zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 321 22330 ne
detail AM319001 Molecular Biology zimní zimní s.:2/0, Zk [HT] 319 22330 ne
detail M319001 Molekulární biologie zimní zimní s.:2/0, Zk [HT] 319 22330 ne
detail M320008 Pathobiochemie I zimní zimní s.:3/0, Zk [HT] 320 22330 ne
detail M320007 Pathobiochemie II letní letní s.:2/0, Zk [HT] 320 22330 ne
detail M320044 Potravinářská biochemie letní letní s.:2/1, Z+Zk [HT] 320 22330 ne
detail AP320008 Research Trends in Biochemistry and Microbiology oba 3/0, Jiné [HT] 320 22330 ne
detail P320008 Trendy v biochemickém a mikrobiologickém výzkumu oba 3/0, Jiné [HT] 320 22330 ne
detail B322002 Úvod do potravinářských a biochemických věd zimní zimní s.:2/0, Zk [HT] 322 22330 ne
detail M321001 Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 321 22330 ne
 
VŠCHT Praha